PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176759
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

mam na dvd kupioną genezę i tam po napisach widać jak deadpol bierzę z piasku swoją głowę i robi ciiiiiiiiiiiiiiiiiii wiecie znak by być cicho,a jeszcze wcześniej oglądałem nagrywaną z kina i tam jest po napisach jak logan pije vóde i facetka się go pyta czy pije by zapomnieć a on mówi że pije by przypomnieć

oco tu chodzi czemu są dwie wersje końca napisów ???????????

ocenił(a) film na 8
tynarus120

odswiezam temat bo mnie tez to ciekawi sam ogladalem wersje z pijacym loganem a i btw kiedy nastepna czesc? ma ktos jakies namiary?

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 6
p00int666

kutwa p00int666 dzięki za odp !!!!!!

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 6
Grecco4

KUTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tynarus120

o jezu... to po prostu taki smaczek że deadpool jest nieśmiertelny, w komiksie potrafił się zregenerować z samej głowy a tutaj jak widzimy sobie radzi xD logan pije wódkę xD bo następna część ma się dziać w azji. Twórca postaci deadpoola gada ze scenarzystami solowego filmu o deadpoolu i oni widzi tak początek filmu, podchodzi prawdziwy deadpool i zabija tego weapon XI, podobno chcą to tak wyjaśnić że ten deadpool z tego filmu to klon który został unowocześniony, a prawdziwy deadpool (i tu się wszystko toczy jak w komiksie) był królikiem doświadczalnym, czyli dostał moc regeneracji a ta uzdrowiła go z raka ale został pokryty bliznami na całym ciele a potem został najemnikiem. xD

ocenił(a) film na 6
sam sung bruce lee

aha dzięki nareszczie ktoś normalny

ocenił(a) film na 6
sam sung bruce lee

Dzięki też, widać że się znasz w temacie. Choć pytanie było dlaczego są dwie wersje. Dawniej już sama scenka po napisach była rarytasem, a teraz twórcy filmowi dają nam aż dwie. Po trochu na pewno po to, żeby kupić płytę DVD/BluRay, mimo iż film się widziało w kinie, po drugie też ponieważ ten film jest wprowadzeniem/kontynuacją dwóch innych: Wolverine 2 Arronofsky'ego, która ma się dziać w Azji jak powiedziałeś i Deadpoola. Widać producenci chcieli się odnieść do obu filmów, uważam że spoko, tylko szkoda, iż trzeba się o tym dowiadywać czytając fora (niekażdy ma tyle czasu).

ocenił(a) film na 10
Mowiacy_do_reki

A ja jeszcze lepszą wersję oglądałam. xD Na końcu jest jak Deadpool bierzę tą swoją głowę i robi "ciii", a napisy polskie mówią właśnie o piciu i zastanawiałam się kto to ku**a mówi. xD

ocenił(a) film na 7
m4d214

Chyba po prostu sciagnelas nie te napisy...

użytkownik usunięty
m4d214

tym samym przyznałaś się do oglądania pirackiej wersji :) nieładnie

ocenił(a) film na 10

@ tworek133 No ja ściągam napisy przez program i takie mi się ściągnęły, cóż. :P Tylko dlatego właśnie nie zrozumiałam o co cho. :P
@ radkowitz No cóż, przyznałam się, co zrobić. :) Ale nie ja pierwsza i nie ostatnia. :P

ocenił(a) film na 10
m4d214

P.S. Ale to już nie pierwszy raz widzę lub słyszę o dwóch różnych końcówkach... Niestety. Bo to bez sensu, żeby dwie osoby na przykład widziały dwa różne zakończenia...

ocenił(a) film na 9
sam sung bruce lee

Logan pije wódke bo nastepna część zaczyna sie w Azji ? A mi się coś kojarzy że w poierwszej części sidział i łoił wóde. Osobiście to nie widziałem tej końcówki jak pije to nie wiem. Tylko domniemam xD