czy ktoś może mi wytłumaczyć jak i czy w ogóle X men geneza ma sie jakoś do innych wczesniejszych X menów z Hugh Jackmanem?? geneza to moje pierwsze zetkniecie z tym bohaterem i wygladalo mi to na początek..a tu widze ze wczesniej on tez grał tego bohatera ..??
ma się Geneza ma wyjaśniać jak James Howlett stał się Loganem, bronią X i na końcu Wolverinem. Geneza jest prequelem skupiającym się na historii Wolverine'a.
/Spoiler
Np na początku 1 x menów wolverine nie pamięta kim był sabertooth a przecież razem pracowali, w genezie na końcu wolverine dostaje kulkę z adamantium która powoduje u niego amnezje.
Spoiler/
Mimo, że to pokazuje co było na początku to radze tę część zostawić sobie na koniec, bo jest najlepsza. ;)
Przecież chyba sam tytuł Origins: Wolverine coś jednak znaczy i samo to powinno starczyć za odpowiedź... Nie jestem fanem gatunku, ale coś tak oczywistego to powinien każdy załapać bez zadawania pytań. Słowa prequel chyba też nie rozumiesz skoro dziwi cię, że to początek a jednak wcześniej grał...