ogólnie to zawsze mnie martwiła jedna rzecz... że to filmy dla emo dzieci z us... wolverine kolo co ma 6 ostrzy, niezniszczalnych, i w żadnym filmie nikogo nie pokroił, choć mógłby to zrobić bez żadnego problemu... to jest problem filmów z nim, nie można pokazać jego mocy, wściekłości biestii bo jest to film dla dzieciuchów. Zróbcie raz wolverina dla widzów 21+ gdzie będzie robił użytek z tego co ma
już robimy, a dasz kasę?
w X3 kroi jednego w ostatecznej bitwie, tyle że tamtemu ręce odrastają w takim tępie jak u Deadpoola
dla mnie minus trylogii x-men to brak krwi, jak choćby podczas tego odcinania rąk
taa i wyjdzie coś w rodzaju AVP2 (miałeś tam tą swoją brutalność), już wolę PG-13 (parszywa trzynastka :D)
Filmy z Wolviem są bardzo dobre a Jackman rewelacyjny ale faktycznie - brakuje mocy w scenach walk. Jestem za tym aby np. Snyder nakręcił "Weapon X" na podstawie B.W. Smitha ;) Wówczas mieli byśmy pewność co do scen brutalnych i 'krojonych'...
Taaa i nic więcej poza tym. Snyder przenosi komiksy klatka po klatce na celuloid i nic więcej.
Mi przeszkadza najbardziej to, że Wolverine momentami wygląda jakby spędzał parę godzin przed lustrem układając włosy... to ma być rosomak a nie jakiś metroseksualista.
To przyjrzyj się jago 'nażelowanym' włosom w X-menach:/. Tutaj i tak wyglądają, jakoś tak, bardziej naturalnie. Bardziej rosomaczo.
HMM jakby zrobili film tak jak to było w Weapon X to by krew sie lała ale tu mamy orgin no i X4 można by to raczej nazwać a raczej X0