Yamakasi 2: Synowie wiatru

Les fils du vent
2004
6,4 13 tys. ocen
6,4 10 1 12998
4,0 3 krytyków
Yamakasi 2: Synowie wiatru
powrót do forum filmu Yamakasi 2: Synowie wiatru

Polecam. Po jej obejrzeniu będziecie chcieli go obejrzeć

użytkownik usunięty
hubsuw

Hejka... Mi tez sie podoba ten folm, a raczej podobalby sie jakbym mial napisy... Plissss, jesli masz jakies napisy do niego albo jakis namiar na nie to daj znac na maila: Bzzzycek@idea.net.pl

hubsuw

Siemanko... Tak mi sie zdaje ze jest to kontynuacja filmu pt: Yamakasi. Obejrzalem te stronke i faktycznie zainteresowal mnie ten filmik, w szczegolnosci ze jedynka mi sie podobala. Wlasnie wsysam ww filmik ale napisow nie ma nigdzie, a z francuskim jestem na bakier, wiec jezeli posiadasz te napisy bylbym wdzieczny za podzielenie sie nimi... To moj mail pudziolek@tlen.pl. Ps: a do piatala dorzucam trzy zetki i mam obiadek. :P

użytkownik usunięty
pudziolek

no masz obiadek ale niemasz napisów :D a ja mam ściągnąłem angileskie napisy i przetłumaczyłem translatorem na polski takżę teraz robie biznes jestem gruba ryba tzw BUISNASMAN :D

To miales szczescie, ja nawet angielskich nie moge dorwac... ale jakos sobie poradze, nie z takimi rzeczami sie radzilo. % zlociszy za same napisy to troszke przesada, jak myslisz..., za cd to jeszcze jestem w satnie zrozumiec ale za same napisy to nie. A ten obiadek to full wypas z mieskiem, wersja luksusowa, zazwyczaj jade na sepa i sie do rodzinki wbijam za darmoche :P :D. Pozdrawiam. Ps: oj cos chyba biznesu na tym nie zrobisz. Trzymaj sie. Nara.

ocenił(a) film na 6

jak tys to translatorem przejechal to MOJA TWOJA URWAC REKA se mozesz ogoladac !!! a piatal jest ci chyba potrzebny by kupic sobie osobowosc !!!!

użytkownik usunięty
Dek5u

nieeeeee piątal jest mi potrzebny jak każdemu innemu jestem na tyle sprytny że potrafiłem znaleśc angielskie napisy których wy nie znależliście a biznes jest troche kijowy ale nie do dupy 10 osób już odemnie napisy kupiło

użytkownik usunięty
hubsuw

Hejka. Fakt faktem to nie wiem gdzie Ty te napisy znalazles..., troszke sie ich naszukalem i nic nie znalazlem, moze dlatego ze uzywam tylko jednego p2p... a na stronkach z napisami jeszcze ich nie ma?? 5 pln z jednej strony to duzo i nie, zalezy od osoby i jak bardzo jej zalezy na tym filmie...i napisach. :D Trzymajcie sie.

hubsuw

założe się że nie masz tych napisów no bo w końcu z jedenej strony zachęcasz nas do obejrzenia tego filmu a z drugiej nie chcesz nam dac napisow hmm... a jeśli je naprawde masz to zró to co każdy by zrobił daj nam je :):):)

ocenił(a) film na 4
hubsuw

ja mam napisy po polsku, jak kto chce to pisac na mejla :P