PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608593}

Yuma

2012
6,3 77 tys. ocen
6,3 10 1 76883
5,2 28 krytyków
Yuma
powrót do forum filmu Yuma

Bo już za przeproszaniem drodzy kochani, rzygam, rzygam, rzygam tymi samymi aktorami,
czy do miłości boskiej w polskim serialu lub filmie wystąpi wreszcie ktoś nowy? Chyba oni
sami siebie nawzajem zatrudniają normalnie, już po prostu nie mogę na to patrzeć, a po
zobaczeniu tego trailera chce mi się płakać na stanem polskiego kina. Czy my nigdy nie
stworzymy jakiegoś dobrego thrillera, dobrego filmy fantasy, survivala, tylko ciągle cały czas
żałosne dziadostwo na miare kac wawy oznaczone w reklamie jak to damianero kiedyś
powiedział "nowe lepsze komedie'" grane przez tych samych nieśmiesznych ludzi z
kukurydzianymi dialogami. Jeżeli ludzie macie do siebie szacunek to nie idźcie na to do kina,
bo może splajtowanie drugiego filmu po Kac Wawie da tym scenarzystom do myślenia ,że nie
jesteśmy bydłem i bezmyślnymi robalami. Ależ się zdenerwowałam...

ocenił(a) film na 5
morgana000

Przepraszam, że nie wywnioskowałem tego ze zdania: "nie mam nawet zamiaru isc na ten film bo znowu zmarnuje pieniadze ktore moglam wydac na cos innego". Skoro był aż tak zły to po co go oglądałeś 2 razy?

ocenił(a) film na 1
ciekma7

bo jak cie ktos zaprasza do kina to idziesz, a nie odmawiasz ;P

ocenił(a) film na 5
morgana000

2 razy?

ocenił(a) film na 1
ciekma7

No, to się nazywa mieć przyjaciół :3

ocenił(a) film na 5
morgana000

Jak mi się coś nie podoba to się tym nie katuje drugi raz z własnej woli, ale dobra jak tam sobie chcesz.

ocenił(a) film na 1
ciekma7

czy my wjedziemy zaraz w jakis zwiazek i bedziemy do siebie pisać codziennie lol ?

ocenił(a) film na 5
morgana000

hihi omg wtf haha lolol trol XDDD )((u06$%%^*&^*

ocenił(a) film na 1
ciekma7

niestety nie mówię w twoim języku

ocenił(a) film na 5
ciekma7

Tak widzę ludzi, którzy mówią LOL

ocenił(a) film na 5
morgana000

Podaj argumenty, dla których oceniłaś ten film na 1.

użytkownik usunięty
morgana000

Chociaż nie popieram większości twej wypowiedzi, ale ją toleruję bo może mieć każdy własne zdanie powiem
Mój znajomy ma dojścia do kilku reżyserów i oni twierdzą, że nie robi się filmów fantastycznych bo nikt ich nie chce w Polsce oglądać, raptem zawalili kilka, które próbowali i od razu się poddali więc wątpię by ktoś się doczekał.
Mieliśmy ze znajomymi kręcić film fantastyczny, ale przez głupie prawa obowiązujące w Polsce i amatorzy nie mają szans. Castingów nie robią w szkołach, po szkołach filmowych aktorzy jakoś nie grają więc jest to co jest. Uczepią się jakiegoś jednego aktora to wyduszą z niego co się da. Ale prawda, że wątpiące jest by ktoś poszedł na film, który nie byłby reprezentowany jakąś sławną twarzą.
Uważam, że w Yumie i tak jest dość mało znanych - raptem Figura czy Kot, a Gierszał ma teraz swoje poletko chwały, dajmy mu się nacieszyć bo wiadomo, że nie będzie lepiej w polskim kinie jeśli się za to sami nie weźmiemy.

morgana000

They see me trollin

ocenił(a) film na 1
bambuzz

they hatin'

ocenił(a) film na 7
morgana000

LUBIE PLACKI

ocenił(a) film na 1
sethofazure

a cukrem :3