echt geil... no LightOfHope to ja mam chociaz hope :) ze sie na nie zgłosiłas/les. fajnie by bylo miec jakiegos filmwebowego tajniaka na planie :)
A co to za miasto, w którym mieszkasz, jeśli można wiedzieć? Bo w opisie jest napisane, że to gdzieś przy niemieckiej granicy, a mam tam rodzinę ;)
i ja w Krośnie mieszkam. W niedzielę kręcili na moście w Raduszcu Starym, jeszcze dzisiaj po południu się zbierali. Było to wystylizowane na przejście graniczne polsko-niemieckie, cały ruch wstrzymali. Pozdrawiam wszystkich z Krosna i okolic.
w moim mieście - Żagań - równiez kręcili bodajże w tą niedziele czy jakoś tak na dworcu PKP miał grać Niemieckie plenery... nie wiem czy płakac czy cieszyć się że dworzeć jest w tak okropnym stanie że występuje w filmie... -.-
już mogli wybrać zieloną góre albo najlepiej żary, bliżej granicy i tam były fajne chłopaki:), a Krosno to dziura bez atmosfery:) w Żarach było czuć zapach granicy i niemieckich marek:)
To masz zajebiście ile bym dała żeby zobaczyć Jakuba choć z dziesięciu metrów.
A za jego autograf dałabym sobie obie nogi uciąć!!!!!!!!
Ja też byłam statystka w tym filmie. Zdjęcia kręcili w Cieszynie, Karwinie i Ostrawie. :)
Kuba grał nawet na mojej klatce schodowej, dziennie mijałem go kilka razy i mam z nim nawet zdjęcie;)
No i co z tą premierą?
Marzec 2012 czy listopad 2011 do kaczej gęby w końcu? ;)
Wie ktoś coś?