Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109354
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

postanowilam sobie kiedys 'hmm, obejrze ten film, zapowiada sie calkiem niezla komedia
w dodatku gra Jason Segel (do ktorego mam slabosc xd), to moze byc fajnie'. CHYBA
NIGDY W ZYCIU SIE TAK NIE WYNUDZILAM. Nedzna komedyjka (choc wlasciwie nie wiem
czy mozna to nazwac w ogole komedią, obrazam inne, prawdziwe komedie), niesmieszne
zarciki, Diaz brzydka jak noc, Timberlake jakis taki troche pedalkowaty, nawet na moment
sie nie zasmialam. Są filmy, ktore są 'tak glupie ze az smieszne' - ten film nie jest nawet
odrobinke smieszny poza skala glupoty. 3/10 tylko za Jasona ^^

gosiaaa_4

zgadzam się z Twoją opinią. pusta i powierzchowna ''komedia''.

gosiaaa_4

To nie tylko komedia. Jak ktoś ogląda uważnie to zobaczy fajne przesłanie filmu.
Z resztą dawno nie śmiałem się na komediach i filmach, które podobno miały być zabawne, a tutaj kilka takich momentów było, chociażby reakcja chłopaka, kiedy Diaz wychodzi z auta podczas myjnii samochodowej. Jak ktoś nie śmiał się na tym filmie to jest po prostu nudziarzem i takich ludzi nie warto nawet słuchać i oglądać. Także tam sobie idź oglądać chyba najgłupszą rzecz jaką kiedykolwiek wymyślono, czyli Muppety. Cze.

ocenił(a) film na 7
trickuu

Dokładnie ! Uważam że można się na tym filmie pośmiać. Nie jest może jakiś głęboki ale po to są dramaty a tu były fajne momenty więc ogólnie polecam. Jeśli chodzi o Timberlaka to taką miał rolę - ciapy więc zagrał tu w sam raz ! Zostawiam 7 !

ocenił(a) film na 6
trickuu

Zgadzam się z tobą.!!! ☺ 7/10 Komedia w moim stylu.Lubie taki humor.!!!! ;)