dziwne, Your Highnes miał niby 67% i zdecydowanie uważam go za jedną z gorszych komedii ever... chyba ci filmwebowi gustopodobni vel rekomendacje są o kant pupci potłuc
Your Highness, bardzo fajna komedia, tylko trzeba mieć odpowiednie poczucie humoru:P nie każdemu się spodoba
może gdybym miała 13lat, mózg wyprany i nie obejrzała tylu filmów co widziałam, to by mi się spodobał.. niestety kloaczne dowcipasy przestały mnie bawić w podstawówce i wywołują jedynie uśmiech politowania i zażenowanie. ups!
od razu ci napiszę - pogódź się ze z moim zdaniem bo co do tej gównianej komedyji Yor Highness go nie zmienię.
ej no sorry, mam trochę więcej niż 13 lat, mózg bynajmniej nie wyprany a i tak mi się podobał:P
ale tak jak napisałam - kwestia gustu, nie musi ci się podobać i wcale nie zamierzam cię przekonywać żebyś zmieniła zdanie:P
Można też być kobietą i uważać się za pępek świata jak również krytyka który dokładnie wie w jakim wieku trzeba być i co w życiu przejść aby film się podobał...
Bitch Please, zostaw swoją ocenę, ale nie dyskutuj o gustach w taki podstawówkowy sposób.
A co do systemu gustopodobnych, Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jak ciężko napisać algorytmy, które będą potrafić dokładnie ocenić gusta wielu tysięcy ludzi ...ahh ta nastoletnia ignorancja.
tylko na jakiej w ogóle podstawie ten system sobie ubzdurał by gówniana komedia mogła mi się spodobać, podczas gdy żadna taka komedia nigdy nie została przeze mnie wysoko oceniona, ani nie jest w ulubionych
problem tutaj polega na tym, że komedia komedii nie jest równa, bo co innego film Allena, co innego Python a co innego American Pie czy jakaś komedia romantyczna - wszystko to komedie i system wrzuca je do jednego wora
Czytanie ze zrozumieniem chyba również nie jest twoją mocną stroną. Sęk w tym, że system NIE skupia się TYLKO na Tobie, plus oceniałaś tylko kilka filmów, więc nie ma się na czym opierać. (Możliwe, że Filmweb nie pokazuje wszystkich użytkownikom spoza grona znajomych.)
"problem tutaj polega na tym, że komedia komedii nie jest równa" To nie jest problem, komedia to komedia, Ciebie ten film nie bawi, innych tak...ale o tym już napisał kolega wyżej, kwestia gustu, a o nich się nie dyskutuje.
I odnoszę wrażenie,że czujesz się mądrzejsza przez to,że film Cie nie bawi. Jeśli tak jest to, jest to błędne rozumowanie.
P.S.
Żaden system nie jest doskonały
oO chyba ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. doczytaj mój post jeszcze raz i tak z dziesięć razy na wszelki wypadek.
komedia komedii nie równa, bo jak pisałam są, uwaga, RÓŻNE rodzaje komedii, a system fw wrzuca wszystkie do jednego wora. i nie mówię o tym, by się skupiał tylko na mnie, ale jak rekomenduje coś mi, to powinien się opierać na MOIM guście filmowym a nie na guście, twoim, cioci jadzi czy świętego mikołaja. inaczej to nie ma sensu, co zresztą zostało nie raz potwierdzone
Jak już mówiłem, żeby odpowiednio twoje gusta zbadał musiałabyś ocenić dużo większą ilość filmów, bo najzwyklej na świecie "gustomierz" ma o Tobie za mało informacji żeby trafniej oceniać Co powinno Ci się spodobać a co nie. (możesz sobie to przeczytać i X razy a i tak, znowu czepisz się czegoś na co już była odpowiedź)
Może później jakaś 3 osoba się tu wypowie kto tu "czyta ze zrozumieniem"
Póki co zrób komuś jakieś kanapki bo paplesz 3 po trzy ;)