Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109355
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

6,5

ocenił(a) film na 7

Rola może CD nie najlepsza ale zagrana dobrze, jak to w życiu bywa olewa sie tych
nadgorliwych, można sie nawet pośmiać dałąm 7 ale jednak za dużo chyba :d

ocenił(a) film na 5
ulka150

CD chyba zagrała tą rolę dobrze .

ocenił(a) film na 7
Th1natos

co ? no dobrze zagraa to napisałam, a co to za jedno zdanie jakby wyrwane z kosmosu

ocenił(a) film na 5
ulka150

(cóż złego napisałem?) zgadzam się z tym a nie chciałem pisać nic więcej ,bo reszta była kiepska. Nie chciałem rozpisywać się nad tym filmem bo szkoda było mi czasu.

ocenił(a) film na 7
Th1natos

no racja ;)

ulka150

też dałem 7 chociaż po opiniach w Wyborczej i na tym portalu podchodziłem kilka razy do niego. Dzisiaj obejrzałem i jestem mile zaskoczony. Przyjemna komedia, momentami się posmiałem (nie rechotałem ;) Na pewno nie była to strata czasu.

ocenił(a) film na 7
Maxter69

Chyba w wybiórczej.

ocenił(a) film na 7
ulka150

Też trochę lałem z niego, dodatkowo jest nietuzinkowy - zołza wygrywa - ale te opinie, jaki to ten film jest fatalny pochodzą chyba od tych, którzy lubią się oszukiwać, że świat to same żelki i cukierki, a dobrzy zawsze wygrywają.

ocenił(a) film na 9
ulka150

Mnie się film podobał, ale go zeeepsuli ;< Strasznie! Czemu do jasnej chole*y musiała na końcu się związać z tym wuefistą?! Czemu, pytam czemu? Tacy ludzie moim zdaniem rzadko się zmieniają, nie chciałam, żeby się zmieniała o.O Najlepsza scena, jak nie miała ognia ^.^