Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109354
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

Czy warto ?

użytkownik usunięty

Warto oglądać ten film czy nie ?

nie

oczywiscie ze warto, ja film akurat ogladalam na lotnisku i reszte w samolocie, nie nastawiaj sie na nic wielkiego, ale usmiałam sie w wieeelu momentach, jesli jestes otwarty(a) na rozne filmy i potrafisz miec dystans ta komedia Ci sie nawet spodoba ;)

ocenił(a) film na 5

w nudny, grudniowy wieczór, jeśli skończą Ci się inne filmy, to obejrzyj, ale nie nastawiaj się na nic wielkiego. :)

Warto :)

ocenił(a) film na 7

Warto. Przyjemnie i lekko się ogląda. Cameron Diaz w głównej roli to strzał w dziesiątkę. :)

ocenił(a) film na 8

Zdecydowanie warto, jeśli lubisz nietuzinkowe komedie. Świetna gra aktorów, specyficzny humor. Niewiele takich filmów.

ocenił(a) film na 6

Dla mnie naciągane 6 na 10. Momentami przewijałem film, chociaż mi się to nie zdarza. Taki film na sobotnie popołudnia z Polsatem. Można obejrzeć jak nie ma nic lepszego do roboty.

ocenił(a) film na 1
boinae

jeśli bawią Cię filmy typu "Ciacho" - warto, w każdym innym wypadku nie ma sensu tracić tych kilkudziesięciu minut.

ocenił(a) film na 8

Warto!!

ocenił(a) film na 7

co to za pytanie wogole , to tylko 2h ,mi sie podobał film , warto choćby za samą cameron diaz ktora jest niesamowita w filmie,lucy punch wlasciwie tez