Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109359
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

DNO

ocenił(a) film na 2

Jedno wielkie dno... nawet nie pomogło to że Cameron Diaz jara trawkę....

hiszpan_79

rola Timberlake to juz w ogole nieporozumienie... bardzo słaby film...

ocenił(a) film na 2
Aventia_fw

No co ty. Za tą rolę, Timberlake powinien dostać Oscara xxD A tak na poważnie, to ten film nigdy nie powinien zostać zrealizowanym. Po prostu czuję że skradziono mi półtora godziny z mojego życia;/ Zmieniam ocenę na 2/10. Dostaje 2kę, gdyż podobała mi się Cameron w butach Louboutin'a.

ocenił(a) film na 4
hiszpan_79

No ja niestety się zgadzam. Timberlake rzeczywiście wypadł nieźle, ale film do bólu przewidywalny.

ocenił(a) film na 7
topisieasfalt

topisieasfalt napisał(a) "No ja niestety się zgadzam. Timberlake rzeczywiście wypadł nieźle"
Hahahahah przecież to była ironia.

hiszpan_79

Film mnie ani trochę nie zadziwił.Odniosłam wrażenie ,że został zrobiony na odwal.
Żadnego przesłania ani śmiesznego tekstu.Cameron wcale żle nie grała moim zdaniem ani też Justin.
Jednak nie zazdroszcze im ,że wzięli udział w tej szmirze.Przez tą produkcje będą pośmiewiskiem dla innych.
Moim zdaniem odegrali kawał dobrej roboty.Jednakże przewidywalna i nudna fabuła pozostawia wiele do życzenia.

ocenił(a) film na 5
Appanage

Ciekawa jestem co Timberlake musiał brać, żeby wziąć udział w tym 'żenującym przedstawieniu'. Po wyjściu z kina, od czasu obejrzeniu tego filmu już inaczej na niego patrzę -,- tragedia

ocenił(a) film na 1
p15

Najgorsza komedia z Cameron Diaz jaką dane mi było obejrzeć :/

ocenił(a) film na 5
tysssia87

dokładnie.. a tak mi się podobała w "Aniołkach Charlie'go" "Holiday" i "Co się zdarzyło w Las Vegas" ..

ocenił(a) film na 5
p15

okropne.. zalosne.. nie podobalo mi sie

ocenił(a) film na 7
p15

Może facetowi, który z zawodu jest PIOSENKARZEM nie zależy na oscarowej produkcji ze świetnym reżyserem i pozytywnych komentarzach od krytyków!? Wzięcie udziału w takim projekcie z innymi fajnymi aktorami i NA LUZIE może być po prostu zabawne i satysfakcjonujące! MI FILM SIĘ PODOBAŁ WŁAŚNIE DLATEGO, ŻE NIE BYŁ DOBRY POD WZGLĘDAMI WAŻNYMI DLA KRYTYKÓW. Banalne zakończenie, ale przynajmniej się cieszyłam. ZAWSZE MOŻNA IŚĆ DO KINA STUDYJNEGO NA 'CAŁKOWITE ZAĆMIENIE', bo przecież dobrze wiemy co wybieramy gdy zobaczymy zwiastun albo... plakat.