Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109355
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

Przyjemny i lekki film w sam raz na pochmurne popołudnie. Niestety jak to ostatnio często bywa
... dość przewidywalny. Cameron Diaz coraz bardziej rozmienia się na drobne i po za jej
zgrabna figurą to nie było na co popatrzeć. Miłe wrazenie zrobił na mnie za to Jason Segel,
który po raz kolejny pokazał się z dobrej strony. Lekka komedyjka ... tak lekka ze z trudem
musiałbym wyszukiwać momentów w ktorych się śmiałem. 5/10

Adash

A mnie przyjemnie patrzało się na jej świetną grą aktorską a nie tylko super figurę;)

diana1791

Bez przesady moja droga ... Diaz rozmieniła sie na drobne moim zdaniem , tak samo jak Kilmer, Slayter , Estevez i pare innych ...

Adash

hmm na pewno nie jest ona moją faworytką (gdyż jest nią np Gwyneth Paltrow lub też Jennifef Connelly) ale myślę, że poradziła sobie z tą rolą.. nikt inny nie przychodzi mi do głowy kto mógłby bardziej pasować do tej roli. Miała zagrać pustą pannę i dobrze jej to wyszło. Takie jest moje zdanie;)

ocenił(a) film na 8
Adash

zagrała na pewno lepiej od Timberlake'a :// Ugh... Nie wiem co on tam robił :) Jasona kocham i uwielbiam :) Większość scen z jego udziałem wywoływała u mnie śmiech, więc dobrze, że się tam pojawił ;D