Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109354
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

Podoba mi się przesłanie tego filmu ;D

ocenił(a) film na 5
migueltoro

A jakie jest przesłanie?

INVEEk

że im bardziej ktoś kombinuje, oszukuje i ogólnie im większym jest sukinkotem tym więcej może osiągnąć i tak niestety wygląda świat. Ogólnie mówiąc, jeden z niewielu filmów pokazujący rzeczywistość ;p

ocenił(a) film na 3
migueltoro

Naprawdę? Seksowna młoda nauczycielka, która za przyzwoleniem włącza dzieciom filmy na lekcjach zamiast je uczyć, to jest rzeczywistość? Sorry, obejrzyj sobie parę filmów więcej, może zmienisz zdanie.

ckkobiela

po pierwsze, nie mam nic przeciwko takiemu prowadzeniu zajęć, bo szkoła i tak nie uczy praktycznie niczego przydatnego w życiu, po drugie uważam, że Cameron Diaz uczyła bardzo dobrze, po trzecie, co do filmów i opierniczania się na lekcjach, to miałem sporo nauczycieli, którzy tak robili, a co do młodych, seksownych nauczycielek to też takie bywały i u co najmniej jednej na lekcjach za jej przyzwoleniem waliliśmy niezłą ścieme. Filmy baaardzo słabo odzwierciedlają rzeczywistość, a te o szkołach to już w ogóle żal

ocenił(a) film na 6
migueltoro

jeżeli jest jakieś przesłanie w tym filmie, to może takie, że kobiety zabiegają o uwagę innych mężczyzn, mając obok siebie prawdziwą miłość, z której dopiero później zdają sobie sprawę - tak jak było w "Przeminęło z wiatrem".

użytkownik usunięty
migueltoro

Ha Ha... wlasnie tuz po obejrzeniu filmu pierwsza mysla bylo "Cholera, ten film nie ma ZADNEGO przeslania..."

ocenił(a) film na 7

Co sadzicie o klamstewkach Elisabeth. Jak wiadomo powodem, dlaczego porzucil ja bogaty narzeczony to bylo szastanie jego kasa, oraz opinia jego matki, ze Elisabeth nie kocha szczerze jej syna.
Po powrocie do szkoly, nasza nauczycielka twierdzila iz to ona zerwala zareczyny, mowiac do Amy Squerriel:
- Nakrylam go e lozku z kims innym. To byl drugi mezczyzna.
Mowiac do nauczyciela gimnastyki:
- (Narzeczony) Probowal pieprzyc sie z psem. Maslo orzechowe bylo wszedzie.
I mowiac do rodzicow ucznie:
- Zdradzal mnie z moja siostra.

ocenił(a) film na 7
lalique21

Poprawdka, mialo byc:
- Zdradzal mnie z jego siostra.

migueltoro

A po co Wam, ludzie, przesłanie? Nie możecie po prostu obejrzeć filmu ot tak?

yadin

jaja se robiłem z tym przesłaniem. Też wole filmy oglądać dla przyjemności, a czasem żeby sie po prostu wyłączyć psychicznie. Pozdrawiam