Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109362
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

Kolejna hollywoodzka żałosna, nieśmieszna komedia z bardzo ambitną fabułą i świetną grą aktorską...już w ogóle nie oglądam komedii, poziom zszedł zastraszająco nisko

Ohtar19

Mi film bardzo się podobał,dawno się tak nie uśmiałam.No ale o gustach się nie dyskutuje!

Danusia321

Dyskutować faktycznie nie zamierzam, jednak swe przerażenie owym gustem muszę wyrazić.

amron

Jak widać musisz nauczyć się jeszcze dystansu do życia i przestać udawać mądrzejszą niż jesteś.Będę trzymała za Twoją właściwą degustację życia kciuki.

Danusia321

i tak oto z mojej uwagi na temat filmu, zrobiła się kłótnia z docinkami osobistymi, i to w ciągu trzech postów.

Ohtar19

Ale z Ciebie prowokator :D

Danusia321

nie wiem o jakim dystansie tu mówisz bo film jest słaby i tylko fanom Timberlake'a się podoba jak widać po komentarzach ;p i to nie do końca... brawo za poczucie humoru pewnie niektórym popłynęły też łzy

ocenił(a) film na 3
pabl0s90

A ja się już obawiałam, że przede mną sporo nauki dystansu do życia i pokory;)

Film rzeczywiście słaby - w przeciągu całego seansu ani razu się nie uśmiechnęłam, nic tu nie bawiło, nie zachwycało, nie pouczało, nie dawało do myślenia... Absolutny moralizatorski upadek. I nie chodzi tu o to, że komedia, która z założenia jest "lekką przypowieścią o humorystycznym zabarwieniu" ma nagle skłaniać do głębokich refleksji na wszelakie egzystencjalne tematy. Wybaczcie, ale tu nawet poczucie humoru jest na poziomie Kendry z rezydencji Playboy'a.
Piękna sylwetka Pani Diaz i upudrowana twarzyczka Justina niestety fabuły nie ratuje..

Ohtar19

zgadzam się, Timberlake i Diaz powinni się wstydzić za ten film.

ocenił(a) film na 4
klajstus

ale nazwiska przyciagaja niestety film beznadziejny

Ohtar19

film - totalna porażka - zgadzam się. dla mnie okropny i wręcz odrzucający.

ocenił(a) film na 7
Ohtar19

swietna parodia mlodych gniewnych, z grzecznymi dziecmi i niegrezczna nauczycielka

Ohtar19

za takie filmy powinni odbierać możliwość kręcenia następnym, dno i 3333333 metry mułu, przewidywalny, diaz rozmienia się na drobne, timberlake .... niech lepiej śpiewa, tym którym się podobał polecam wizytę u specjalisty, ew gratuluje 5 promili bo inaczej nie da się tego obejrzeć