Mieszkam w Anglii i miałam 'przyjemność' obejrzeć ten film tydzień temu w kinie. Na moje oko nie jest zbyt ambitny, fabuła jest do bólu przewidywalna. Film bardzo przeciętny :)
A mi sie bardzo podobal. Nie spodziewalam sie jakiegos filmowego arcydziela, tylko raczej glupiej amerykanskiej komedii i sie nie zawiodlam - bylo bardzo smiesznie, pare zartow "niskich lotow", ale film naprawde ok, polecam osobom, ktore chca obejrzec po prostu smieszna komedie z oczywiscie przewidywalnym happy endem (bo przeciez o to wlasnie w tego typu filmach chodzi!!!).
Oczywiscie ze o to chodzi. Kto w dzisiejszych czasach spodziewa sie czegos ambitnego i nieprzewidywalnego po amerykanskiej komedii?
Jak dla mnie : scena z japońcem w klasie, z jabłkiem, i zdjęcia ksero - reszta nie powala.
Dla mnie tez calkiem ok, wiadomo ze kino wysokich lotow to to nie jest, ale smialam sie i to dobrych kilka razy, wiec jako lekki, odstresowujacy film z pieprzykiem, polecam. Widac, ze Cameron czuje sie w tej roli jak ryba w wodzie, za to Justin jest jak kloda niestety...
OOoooo ,jak mieszkasz w Anglii to ho hoo. 
Czy to jest temat pt " Gdzie mieszka uzytkowniczka topisieasfalt ?"
W H A T T H E F U C K. Napisała to po to, aby tacy znawcy, jak Ty nie wyjechali z czyś takim: JAK MOGŁAŚ OGLAAĆ FILM, W POSLCE JESZCZE NIE MIAŁ PREMIERY! 

Ps. I tak pójdę do kina, dla Timberlake'a. :)
Ale ja nie bylem opryskliwy 
Moze w malo przemyslany sposob zazartowalem. Zdarza sie 
 A Ty zaraz z "fakami" 
I jeszcze od znawcow mnie wyzywasz
A Ty boisz sie wyjechac za granice?Zazdrosnik.Sprobuj,wyjedz i zobacz jak zyja ludzie.Tylko musisz znac jezyk. 
Chomik Mietushek 
Emigrant z Grecji
A Ciebie jaki diabeł opetał? Rozlużnij sie troche, idz na spacer, nie siedż tyle przy komputerze bo Ci odbija chomiku
Z checia bym pospacerowal,ale mam czesciowy paraliz spowodowany ciezka praca na obczyznie i ostatnio coraz mniej chodze i dlatego wiekszosc czasu spedzam na wozku inwalidzckim,bo wygodniejszy od balkonika.Ale o tym nie wiedziales.I tak dzieki za propozycje.A Ciebie zapraszam do swej bogatej norki. 
Chomik Mietushek
hahahah bardzo dobrze powiedziane, lepiej bym tego nie ujęła ;D hah taa "Mieszkam w Anglii" - kogo to obchodzi ? czy to jest nasza klasa.pl czy Filmweb - Filmy takie jak ty?! no niektórym już chyba herbatka uderzyła do głowy. haha 
Co do filmu, to nie wiem szczerze nie wiem ! jak można o nim napisać , że jest fatalny - Dla mnie jest świetny. 
Lubię oglądać kobiety ze złośliwym charakterkiem i jajami a nie zawsze w tych przeciętnych komediach idiotki które dają się wykorzystywać, 
Trochę inności i już się nie podoba. Co za ludzie. 
PS: Toleruję i szanuję opinie innych.
Wspomiałam że mieszkam w Uk bo z tego co się orientuję wtedy jeszcze w kinach tego na moje gusta żenującego filmu nie było. Tak dla sprostowania ;)
HAAAALOOOO, na tym portal nie dyskutuje sie kto z jakiego jest miasta, tylko o filmach. Wiec jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia o filmie, to może czateria ? Co do filmu to planuje oglądnąć dla samej Cameron i jej gry aktorskiej.