Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109355
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

ZŁA KOBIETA, a film jeszcze gorszy. Bezsensowna fabuła przede wszystkim, to film o niczym. Było w nim co prawda kilka scen wyjętych prosto z moich zajęć angielskiego, gdyż,nauczycielkę miałam równie bystrą i kompetentną.
Nie polecam, wspólczuje wszystkim wydanych pieniedzy. To jasne, że od tego gatunku filmowego widz nie wymaga zbyt wiele, myślę jednak że jeśli tak niski poziom mają prezentować komedie przestanę chodzić na nie do kina.

ocenił(a) film na 8
amron

Ta jasne jeszcze filmu nie obejrzales a juz ze słaby , Premiera kinowa 12 sierpnia wiec nie ogladales jeszcze! ;)

PawelKora

W necie juz jest od konca lipca.
Mozna dyskutowac, czy to uczciwe...ale tutaj oceniamy film, nie to, gdzie go ktos obejrzal.

Dlatego, jesli laska, przestan spammowac.

ocenił(a) film na 8
Eminey

Dokładnie , ja mam juz bilety na Złą kobiete i nie moge sie tego filmu doczekac ;)

ocenił(a) film na 6
amron

to tylko amerykańska komedia, a w jakim stylu są one kręcone kazdy wie, więc nie ma co oczekiwać arcydzieła z głębokim przesłaniem.
lubię oglądać filmy o szkole, nauczycielach, perypetiach uczniow i się z tego posmiać..tak więc dla ludzi, którzy nie połknęli kija od szczotki i chcą się po prostu rozerwać bedzie w sam raz. bez roztrząsania czy to wielkie dzieło czy nie.
wrzuć na luz