Dziś byłam na pokazie przedpremierowym Harry'ego Pottera i Zakonu Feniksa i przed filmem leciał zwiastun Złotego Kompasu i wiecie co wam powiem..... już wiem że pójdę na ten film!!!! Zwiastun rewelacja po prostu wbił mnie w fotel :D Już się nie mogę doczekać filmu :D
Właśnie wróciłam z Harrego, gdy zobaczyłam zwiastun aż złapałam swoją kuzynkę za rękę ze szczęścia, gdyż długo czekałam na ekranizajcę "Zorzy..."
I ja was zdziwię, bo też byłam na Harrym i tyż widziałam zwiastun xD Mnie nie wbiło w fotel, chociaż miło było zobaczyć Lyrę i resztę na dużym ekranie... hm, za mało dajmonów ;p
powiem tyle ja na pewno na to pójdę jak byłam na Harrym i to zobaczyłam super chyba ben de szukać książki
a który to był zwiastun? Ten pierwszy, drugi czy trzeci? (jeszcze nie byłam na Potterze i muszę sobie na to poczekać)
Podejrzewam sie polowa nie przeczytala dokladnie ksiazki :P Ludzie Co was pogielo zadna rewelacja oprocz pana i Iorka :D Podniecacie sie a jest tyle masakrycznych bledow ze o ja pier....
Podejrzewam sie polowa nie przeczytala dokladnie ksiazki :P Ludzie Co was pogielo zadna rewelacja oprocz pana i Iorka :D Podniecacie sie a jest tyle masakrycznych bledow ze o ja pier....
Filmy nie muszą być dokładnymi kopiami książek, strona po stronie, a pozatym nie słyszałeś że nawet samemu Pullmanowi ten film się podobał? To na razie tylko fragmenty posklejane razem, jeszcze mogą trochę pozmieniać.
nie mozna pozmieniac :P:P:P:P.Filmm juz byl w Ameryce :PP:PP:P i już jest zrobiony :P:PP:P:P
Jak to już był w Ameryce?! Przecież jego światowa premiera to 5 grudnia! Jeszcze niedawno robili dokrętki w Oxfordzie!
A ja Was zaskoczę: też widziałam dziś ten zwiastun. tylko ten Iorek coś mało straszny :/ już lepszy był rysunek w mojej książce