Zły porucznik

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
2009
6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 27461
6,4 19 krytyków
Zły porucznik
powrót do forum filmu Zły porucznik

Jedna sprawa

ocenił(a) film na 7

W jakim klimacie jest ta akcja z kameleonem? Ni to komedia, nie pasuje też do filmu... No dziwny fragment. Ktoś ma pomysł? ;D

luk11c4

That's fu*kin' iguana!

ocenił(a) film na 7
Niepotrzebny

tak też myślałem, ale to szkopuł. Ale widzę, że wiesz tyle, co zjesz :P A tak na serio, to to było jakieś oderwane od filmu, za długie fragmenty z tym gadem.

luk11c4

Nie cierpię ludzi twojego pokroju.
A scena z iguaną była najlepsza w filmie.

ocenił(a) film na 7
Niepotrzebny

nic o mnie nie wiesz. Jak ci się ta scena tak podoba, to sobie na YT do ulubionych dodaj. Do widzenia.

luk11c4

Idź zadawaj dalej głupie pytania. Do widzenia.

ocenił(a) film na 5
Niepotrzebny

....a dlaczego od razu nie cierpisz? Dlaczego głupie pytanie? To brzmi banalnie i od zawsze, ale głupich pytań nie ma natomiast odpowiedzi tak. Jeśli uważasz , że momenty z aigatorem (a może krokodylem) i iguaną były dobre i rozumiesz ich sens, to wytłumacz jak kulturalnym ludziom przystało odpowiadać na szczerze i prosto sformułowane pytanie.

ocenił(a) film na 7
Aleksia

Myślę, że te motywy z iguaną, aligatorem (chyba też był) miały dodać zdjęciom psychodelii. Moim zdaniem fajnie to wyszło. Tak samo jak scena z gościem tańczącym do muzyki z harmonijki. Generalnie to według mnie film bardzo dobry. Przynajmniej mi to całe połączenie dziwnych scen i "nastukanego" Cage'a bardzo się podobało. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Fifarafabongo

Otóż to, mam nadzieję, że Luk jeszcze tu będzie zaglądać!