Z dymkiem

Up in Smoke
1978
7,4 5,9 tys. ocen
7,4 10 1 5923
7,2 5 krytyków
Z dymkiem
powrót do forum filmu Z dymkiem

moją ulubioną sceną jest ta, gdy cheech łyka tabletki a ziom do niego:
-Łołoło...!!!
-Co?
-Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś połknął na raz tyle kwasów...

ocenił(a) film na 10
Phoenix_20

hahhahahahhahha xDD dokladnie masakryczna scena xDD mi sie caly film podobal xDD kozacki na maxa :D:D jak ma ktos druga czesc to prosze o kontakt !! xDD peace ;]

ocenił(a) film na 10
Phoenix_20

wogóle cała akcja w samochodzie na początku filmu mnie rozbraja:D:D, pozatym jeszcze jak laska wciąga sól, i jeszcze jak policjant na motorze ich zatrzymuje i wogóle ten film jest zajebisty, do ziomka nademną to mam 2 następne części, ale jest lipa z napisami..peace

ocenił(a) film na 10
lionmonk

napisy to nie problem ;P anglika ucze sie 12 lat wiec dam sobie rade ;] nie raz juz ogladalem filmy bez napisow ;) a co do tego wciagania to ona wciagala koks :D a nie sol ;) po takich sciechach soli odrazu by jej krew z nosa poszla :P a ona miala totalny odlottttt !! :D

ocenił(a) film na 10
Mescalin

nie jestem do końca pewien, ale właśnie o to chodzi że to nie był koks...

ocenił(a) film na 8
lionmonk

to była mąka albo amfa

ocenił(a) film na 9
lionmonk

Co do napisów to ja trafiłem na takie, gdzie np. w trakcie jakiejś piosenki są przepisy na różne potrawy z dodatkiem marychy...

ocenił(a) film na 10
Phoenix_20

albo scena jak cheech sie pyta chonga:
-nazwisko
-bueeeeeeeee
-słyszałeś bueeeee...
hahahahha

Hans_10

to byl proszek do prania .... a nie koks ...

axel_san

mydło

kamik0

Mastalek84 ja też trafiłam na te napisy. Był przepis na sosik z trawą, na klopsiki (tym razem bez trawy), ale co najlepsze to wytłumaczenie jak palić marihuanę z butelki.:p Te wtrącenia były między dialogami, więc chyba to inicjatywa autora napisów, jak myślicie?
Mi te przepisy bardzo umiliły oglądanie.;p
A co do scen (żeby było na temat) to rozbrajająca jest pierwsza rozmowa bohaterów i ich poczynania w aucie.
Jeszcze co do białego proszku- cokolwiek to było, nie było tym czym być powinno.;p