Film mnie zachwycił i niesamowicie poruszył. Nie będę ukrywała,że obejrzałam go ze względu na Nicholasa i to, że uwielbiam produkcje BBC. Przyprawił mnie - i to nie raz - o łzy. Strasznie wczułam się w sytuację Davida i doszłam do przerażającego wniosku, że chyba też bym go zepchnęła a już tym bardziej co powiedział na chwilę przed (coś tam w stylu: "Ty jesteś smutny, ja wesoły - dlatego to ja jestem ważniejszy dla rodziców").
A Wy co byście zrobili w sytuacji Davida?
10/10 - ocena być może troszkę zawyżona ale sprawiedliwa.
To samo. Film świetny. Dziwie się, że tak mało ma ocen i ...chyba jest niedoceniony :/
Ja wole nie mówić co bym zrobiła w sytuacji Davida, ale obawiam się, że coś równie strasznego jak on. Nicholas jest zarąbistym aktorem i jest niesamowicie przystojny. Bardzo podoba mi się jego gra, kiedy udaje płacz. Film rzeczywiście jest niedoceniany. Chyba zostane autorem tej strony i zrobię z nią porządek bo pusto w niej jak w kalwińskim zborze.
'pusto w niej jak w kalwinskim zborze' mwah : ).
zawsze tak mam - wyczerpana nudą, że tak powiem, uciekam się do ostateczności, czyt. siadam przed telewizorem, bez większych nadziei, że oto telewizja polska stworzy mi możliwość obejrzenia czegoś wartościowego i niebanalnego.
ale o to coming down the mountain, i wszystko jasne.
dziękuję losowi, że akurat zachciało mi się legnąć na kanapie : D.
filmowy david ma cudowny akcent. kreacja świetna.
nie zapominajmy też o świetnym braciszku, nie raz mnie wzruszył. bezpośredni, szczery i odważny. zmienił się na lepsze po wyprawie z davidem.
nie będę się już rozwodzić, lubię takie filmy.
peace!
to fakt polska telewizja nie szczyci się filmami ciekawymi, ale tym że jeden film puszczaja ze 3 razy w roku przez całą dekadę i to mnie niesamowicie wkurza...
CO do coming down the mountain- FILM WYBITNY, po prostu jestem w nim zakochana xD
Fakt główny bohater ma piękny głos z takim delikatnym angielskim akcentem, ze czasami aż mi dech zapiera...
ZGADZAM SIĘ JESZCZE Z TYM ŻE FILM JEST NIEDOCENIONY i to tyle :D