Z głębi

Beneath
2013
5,2 2,1 tys. ocen
5,2 10 1 2128
4,7 3 krytyków
Z głębi
powrót do forum filmu Z głębi

Oglądał ktoś?

użytkownik usunięty

Film od dawna w świecie, opinie raczej pozytywne, a u nas ani widu, ani słychu.

Ktoś już może oglądał i jeśli tak, to czy można już gdzieś w sieci obejrzeć?

ocenił(a) film na 6

od dawna w swiecie? wg Imdb mial do tej pory raptem trzy wyswietlenia na malych festiwalach.

jak kiedys trafi na dvd/bluray to i pewnie pojawi sie od razu w sieci, a ze obecnie nie ma zadnej wyznaczonej daty premiery dvd to i o ogladaniu w sieci mozna sobie jedynie pomarzyc.

PS. trailer wyglada dobrze .

użytkownik usunięty
miko1980

Serio dopiero trzy? Miałem nadzieję, że od premiery w październiku zeszłego roku już widuje się przynajmniej na DvD. Cóż, przynajmniej teraz nauczyłem się, że data premiery jeszcze nic nie znaczy.

Widocznie film ma strasznie słaby marketing, co trochę dziwne biorąc pod uwagę budżet samego zwiastuna.

ocenił(a) film na 6

moze mylisz tytuly.

tak sie sklada ze w zeszlym roku ukazal sie jeszcze taki horror pod tym samym tytulem - http://www.filmweb.pl/film/Pod+powierzchni%C4%85-2013-666327

i tego tytulu jest sporo recenzji w sieci.

natomiast tego 'nowego' beneath zadnych recenzji w sieci jeszcze nie widzialem (na serwisach typu imdb, rotten tomatoes i z nimi powiazanych)

EDYTOWANE:

a jednak widze ze to wlasnie ten nowy Beneath mial premiere w pazdzierniku (wlasnie na jednym z owych festiwali) wiec zapewne o wlasciwy tytul ci chodzi :)

co nie zmienia faktu ze poza tym ze zdobyl tytul najlepszego horroru na Screamfest to recenzji/opinii o nim jak na lekarstwo...

użytkownik usunięty
miko1980

akurat nie pomyliłem tytułów - sprawdziłem i pomyliłem się tylko jeśli chodzi o oglądalność.

Ale to miło że film odniósł pierwszy sukces - może pojawi się na płytach.

ocenił(a) film na 7

Właśnie obejrzałam i muszę powiedzieć, że jak dla mnie, to całkiem dobry. Ma klimat i trzyma napięcie. Polecam

użytkownik usunięty
Lilith_Flame

Powiesz gdzie można obejrzeć?

ocenił(a) film na 7

;) poszedł priv

Lilith_Flame

jakieś napisy ?

ocenił(a) film na 7
takkis

bez napisów
Ale film jest zrozumiały i nie potrzeba jakiejś wyrafinowanej znajomości angielskiego ;)

ocenił(a) film na 6
takkis

sa napisy angielskie dostepne ktore w zupelnosci w tym przypadku wystarczaja :)