Z głębi

Beneath
2013
5,2 2,1 tys. ocen
5,2 10 1 2128
4,7 3 krytyków
Z głębi
powrót do forum filmu Z głębi

...reakcje bohaterów, skutecznie niszczyły klimat filmu. Brak tlenu w tak rozległych korytarzach? Bzdura. Kabina ratunkowa do której tlen trzeba podpinać od zewnątrz? Bzdura. Wg. wyliczeń bohaterów 1 butla wystarcza na 4 godziny, a mieli ich 5. Mimo to zaraz po zawale obliczyli sobie, że spokojnie wystarczy na 5-6 dni. Bzdura

LukaszP1982

hehe no to samo pomyślałam co z tymi butlami na zewnątrz haa a jakby wszystko zasypało to te butle zostałyby też na zewnątrz

klaudia0

a w ogóle to ledwo wysiedziałam przy tym filmie, nudny jak flaki, sceny tylko od białych oczu i zginięcia do drugich białych oczu i zginięcia, aż się skończyło na białych oczach ale jeszcze nie ma zginięcia. Nie umiem tego ogarnąć po polsku ;))

ocenił(a) film na 7
LukaszP1982

bzdur można wymieniać i więcej, bo bo kto widział górników opętanych przez nieznane siły? ja rozumiem, absolwent górniczo hutniczej orkiestry dętej mógłby być zniesmaczony, a nawet zdrowo wkurzony, no bo jak to tak, zawaliły się kortyarze, górotwór pracuje, a oni sobie w galotkach hasają jak ułani po korytarzykach. a było siedzieć i pilnować butli.