PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5742}

Z piekła rodem

From Hell
2001
7,3 66 tys. ocen
7,3 10 1 65979
5,1 17 krytyków
Z piekła rodem
powrót do forum filmu Z piekła rodem

To jest najslabszy film jaki widzialem z tym aktorem, nie dosc ze film slaby to jeszcze on slabo gral...

ocenił(a) film na 10
rzepciu

dlaczego film jest słaby i dlaczego uwarzasz kreacje deppa za słabą?

ocenił(a) film na 6
rzepciu

Najsłabszy to był film "Żona astronauty"

atyaty

atyaty, tu się nie zgodzę się z Tobą. Wedłóg mnie rola w "żonie astronauty" była świetna. To prawda że nie jest najlepszą kreacją Deep'a (wynikająca naturalnie z ograniczeń scenariusza)ale nie jest też najgorszą.Natomiast zgodziłabym się z opinią o roli w filmie "Sekretne okno". :) POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 8
atyaty

"Żona Astronauty" była cudowna! Uwielbaim ten film:)
Zresztą "Z Piekła Rodem" też jest rewelacyjne:)

ocenił(a) film na 8
atyaty

"Żona Astronauty" była cudowna! Uwielbaim ten film:)
Zresztą "Z Piekła Rodem" też jest rewelacyjne:)

ocenił(a) film na 7
rzepciu

mi rzeczywiście też się tak wydaje. a nie mówcie o żonie astronauty, bo to zupełnie inna bajka. rzecz w tym, że w żonie astronauty, jego postać nie była "warstwowa" nie miałą głębszej osobowości, dlatego nei da się tego fajne zagrać, to jakby udawać człowieka, który ma jedną cechę i nic w środku. a ta rola była bogata i też mi isę zdaje, że Johnny mógł być lepszy, ale może to wina reżysera

rzepciu

Dla mnie najgorszym filmem Deppa to "Secret Window".

ocenił(a) film na 8
Aguirre

"Z piekła rodem" moim zdaniem było fajne, Depp też zagrał dobrze. Z filmów,które wypisaliście nie widziałam niestety "Żony astronauty", "Sekretne okno u mnie ma słabe 8/10. Najgorszym filmem jaki ja oglądałam z Johnnym było "Na żywo", ale depp zagrał nieźle.

ocenił(a) film na 8
HekateV

Powiem krótko, Depp jak zwykle zagrał świetnie ... " a pogoń za smokiem " to jeden z najlepszych motywów jakie w filmie widziałem ...

ocenił(a) film na 10
mieszkoxxx

Z piekla rodem nie widzialam ale sekretne okno ogladalam mi sie tam podobalo ale ja bym dala inne zakonczenie....

ocenił(a) film na 7
HEma

Najsłabszy?? Obejrzyj "Koszmar z ul. Wiązów" albo "Żonę astronauty"
Ten byl całkiem dobry.

ocenił(a) film na 10
_Donnie_

Najsłabszy z tych co obejrzałam (czyli 19), to chyba "Dziewiąte wrota" :/ Poprostu głupie, co udaje wybitne...

ocenił(a) film na 10
_Donnie_

Najsłabszy z tych co obejrzałam (czyli 19), to chyba "Dziewiąte wrota" :/ Poprostu głupie, co udaje wybitne...

ocenił(a) film na 7
Polusia

nieee, dziewiąte wrota były bardzo fajne tak do 3/4 filmu, ostatnia cwiartka mi się nie podobała:(

użytkownik usunięty
martini215

Żona astronauty zdecydowanie najsłabsza rola Deppa.

Mi sie wydaje, że w żonie astronauty Depp zagrał bardzo dobrze. Nie mogł tam puścić wodzy fantazji tak jak to zrobil np w Piratach z Karaibow, ale i tak wg mnie nie najgorszy film, a gra Johnnego świetna.
Osobiscie to mi byloby bardzo trudno wskazac najgorszy film z jego udzialem... Bo ogolnie uwazam, iz ten aktor z kazdej roli potrafi wyciągnąć maximum :)

ocenił(a) film na 10
rzepciu

A ja oglądałam 9 filmów z Deppem i wszystkie mi się podobały;) A dziś obejrzę "Z piekła rodem" ;P pozdro:*