kurcze zasnełam w połowie tego filmu, przez te głupie reklamy ;( :/ mozecie mi powiedziec jak sie skończyło?
Dokładnie przytrafiło mi się to samo - zasnęłam, ale nie oglądałam od ostatniej reklamy więc dołączam się to prośby o napisanie zakończenia. Pozdrawiam fanów Johnny'ego :)
Wcale CI się nie dziwie, no bo jak można takie fajne filmy tak późno puszczać. Wiem, że to nie jest film dla dzieci, ale 21.30 wystarczyłaby. Dobrze, że dziś Milczenie owiec jest o 21:) chociaz w tym wypadku tvp2 zrobiła wyjątek, bo CSI:LV to juz nie łaska wcześniej puścić:/
Też tak miałam! Jakieś 40min przed końcem zasnęłam... ;pP. To się pech nazywa... A powtórki niestety nie ma...
heh ja zasnelam po 20 minatach filmu tez na reklamach :):) ale moja kolezanka mi opowiedziala jak to sie skonczylo z tego co mi mowila to okazalo sie ze jakis lekarz zabijal czy cosik....
okazało sie, że zabijał sir william gull - lekarz rodziny królwskiej, mason, który mścił sie na prostytutkach ponieważ nastepca tronu, wielbiciel wdzięków kobiet upadłych ;) poslubił jedną z nich, a potem zachorował na kiłę
oczywiście cała loża masońska, do której nalżeli wszystcy cokolwiek znaczący ludzie, wiedziała o wszystkim - oprócz drobngo szczególu, otóz ostatnią ofiarą rozpruwacza miałą być ruda irlandka, mary kelly, ale zabił jakąś inna dziewczynę (ciemno, ona w łózku, on w amoku)
mary wyjechała do irlandii, zabierając ze sobą dzicko, córkę przyjaciółki prostytutki, żony księcia
inspektor abberline popełnił samobójstwo (?), przedawkował opium (luadanum)
tez zasnęłam ;] ale podejrzewałam od początku że ten lekarz zabijał, znał się na anatomii, miał przyrządy. Bardzo żałuje że nie obejrzałam całego ;/
to tylko jedna z interpretacji, że zabijał członek masonerii, bo nigdy nie dowiedziano się kim był kuba rozpruwacz, pojawia się gostek, szlachtuje 5 prostytutek i koniec, na świecie są rzeczy, o których fizjologom się nie śniło...
no tak, ale chodzi o film. A w filmie to akurat lekarz został przedstawiony jako Kuba Rozpruwacz
:/ tez zasnelam przed koncem ... ostatnio czytalam na onecie ze Kuba Rozpruwacz był Polakiem !! Pochodził z Kielc i był fryzjerem :P
Ja ledwo wytrzymałam ale udało sie:P Film bardzo mi sie podobał tylko nie zrozumiałm skad johnny po upadku karety wiedział dokąd biec przecierz zakazał (sorka ale nie pamiętam imienia)swojej ukochanej mówić gdzie jest to mieszkanie