Zawsze i ciągle nie potrafię wyjść z podziwu nad jedną jedyną konsekwencją na FW - zangielszczanie ruskich nazw i nazwisk.
orginał fonetycznie ekipaż
bukw ruskich nie mam i nie chce mi się kombinować - no dobra masz:
Экипаж - i to jest pajacyku tytuł oryginału!
a ten potworek to chyba ściągnięty z imdb, bo w angielskim fonetycznie to najbardziej zbliżone
też nie rozumiem tego burackiego "spolszczania" ruskich nazw, tytułów i nazwisk, żeby to jeszcze spolszczali po polsku :(
To jest napisane transkrypcją angielską zamiast polską, bo przecież filmweb to angielski portal, dla osób anglojęzycznych a nie dla Polaków ;) Ja przez ten kretynizm nie byłem wstanie odnaleźć wielu tytułów na portalu, wpisywałem w oryginale - nie ma, naszą transkrypcją - nie ma, tłumaczeniem - nie ma. Jak udało mi się dotrzeć do filmu drogą okrężną, np poprzez aktora lub reżysera okazywało się że jakiś burak wpisał właśnie takie nie wiadomo co to ma być. Mam lepszy pomysł: może zacząć wpisywać rosyjskie tytuły hiraganą ? ;)
też bym wolał, żebyś do mojej starej, nie żyje od lat, więc też musisz pacanie zdechnąć.
nie umiesz łosiu dyskutować, może ban na konto by ci się przydał?
morda tam wieprzu,ty pierwszy wyskoczyłeś z "pajacykiem" więc teraz zbierasz baty.Poza tym nie piszę się "orginału" tylko "oryginału" matole-to odnośnie twojego pierwszego wpisu w tym temacie-leż!
bo jesteś pajacem upierasz się przy czymś o czym nie masz pojęcia, sam powinieneś zamknąć mordę zamiast pisać ewidentne bzdury polonisto
zresztą koniec tematu, już gdzie indziej opisali ciebie jako trolla, a z takimi butami nie rozmawiam
idź zwal sobie to ci z pustego łba trochę zejdzie szmaciarzu, to tak na marginesie, a tak na przyszłość pamiętaj - "chojrak w necie, cipa w świecie", piszczałbyś w realu.
Z walenia wyrosłem już dawno ale widzę że tobie temat bliski,co do reala to do niego nie chodzę wolę Auchan bęcwale huehehe
Upieram się idioto?,napisałem tylko jedno zdanie być może nie mając racji,a ty czereśniaku wyskakujesz mi tu z tekstami zamiast odpowiedzieć bez zbędnych zaczepek-obrywasz za to poza tym nie wiem gdzie mnie opisali jako trolla chyba z kimś mnie mylisz wiejski parobku.
zapamiętaj ORYGINAŁU tak jest poprawnie.
to sobie palancie przeczytaj odpowiedzi na własne posty trollu
mówisz że "do reala nie chodzisz"
widać - zresztą chodził byś z obitym ryjem
a po tym jak się tu onanizujesz, to nie pisz, że wyrosłeś, tylko wal dalej gruchę i tobie się wydaje, że "obrywam", mnie to bawi PAJACU