PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6407}

Za drzwiami sypialni

In the Bedroom
2001
6,6 2,0 tys. ocen
6,6 10 1 1997
7,2 12 krytyków
Za drzwiami sypialni
powrót do forum filmu Za drzwiami sypialni

Czy ktoś może mi opisać, jak zakończył się film? Mam na myśli wydarzenia już po tym, gdy główna bohaterka natknęła się na zabójcę syna w sklepie.

gry270

Natykała się na zabójcę nie raz... W końcu nie wytrzymali i doktorek razem ze swoim kumplem zaplanowali jak się go pozbyć. Upozorowali jego ucieczkę a następnie zabili go i zakopali w lesie. Na tym się skończył film.

ocenił(a) film na 7
gry270

Wszyscy cierpieli, matka nie umiała wybaczyć tej dziewczynie syna i miała z nią jakieś małe starcie, ojciec zabitego chłopaka i ten jego kumpel obmyślili plan, że muszą jakoś pozbyć się tego mordercy, bo ani ojciec, ani matka nie byliby w stanie zdzierżyć procesu w sądzie, zwłaszcza, że facet miał być sadzony za nieumyślne spowodowanie śmierci, a nie za zabójstwo, więc dostałby znacznie niższy wyrok. Tak więc w noc jakiegoś festynu w mieście ojczulek pogroził typowi bronią, kazał mu się spakować, dał bilet lotniczy i kazał się zmywać i zejść mu z oczu. Morderca był zadowolony z obrotu sprawy, bo był pewny, że dostanie kulkę w łeb, ale zaczął się bać jak go wywieźli do domku w totalnej głuszy, który należał do wyżej wspomnianego przyjaciela ojca tego zabitego chłopaka. Tam miał sobie posiedzieć jakiś czas, żeby policja przestała go intensywnie szukać, a potem wykorzystać ten bilet lotniczy i zniknąć. Jednakowoż nie było mu to dane, bo ojciec tego chłopaka chyba od początku planował go po prostu zabić, więc jak już mieli go ulokować w tym domku, to go po prostu zastrzelił, a przyjacielowi powiedział, że musiał, bo delikwent chciał uciekać. Zakopali go w lesie i rozjechali się do domów. Jak ojciec wrócił do domu, to okazało się, że jego żona nie spała i wiedziała, co mąż robił, bo nawet się pytała, czy się udało... a dalej nie wiem, bo była przerwa na reklamy przed samą końcówką i też byłabym wdzięczna, jakby ktoś powiedział, jak się sprawa skończyła.

Ego_Mei_Mihi_Me

Dalej praktycznie nic nie było - tylko czysta symbolika... Doktorek odwinął plaster ze skaleczonego wcześniej palca, zobaczył że się zagoiło i koniec...

ocenił(a) film na 6
Vinito

Wielkie dzięki :)