5,6 10 tys. ocen
5,6 10 1 10442
6,0 4 krytyków
Za niebieskimi drzwiami
powrót do forum filmu Za niebieskimi drzwiami

Widziałam zwiastun i wg mnie film ma szanse wbić się nawet na arenę miedzynarodową.

aherki

Biorę całą moją trójkę dzieci :) Moje pokolenie miało Polskie filmy i seriale. W końcu mogę i ja wziąć swoje dzieci na Polski film zrobiony specjalnie dla nich. Trzymam kciuki! :)

M70

Dzieciaki się jarają...

sprostowywacz

Jesteśmy z dzieciakami po filmie. Przerósł nasze oczekiwania. Naprawdę git i to nie tylko dla młodzieży.

sprostowywacz

Nigdy nie widziałam czegoś tak dobrego w polskim wydaniu w tym gatunku. Nowy standard kina familijnego w Polsce.

Pako_14

Zaskakujący. Scenariusz z przewrotką, nabraliśmy się całkowicie.

ocenił(a) film na 8
mirror_mirror_filmaniak

Podejrzewam że to przede wszystkim zasługa powieści. Mam zresztą zamiar ją przeczytać.

aherki

A gdzie mozna owy zwiastun zobaczyc ?

Dezerter_filmweb

http://film.wp.pl/za-niebieskimi-drzwiami-polski-film-dla-dzieci-na-miare-harry- ego-pottera-zwiastun-tylko-u-nas-wideo-6037234413220993a

Szymonyeti

Podziękował Dobra Duszo :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
trukomholek

zgadza się

trukomholek

aha, filmweb usuwa komentarz z jednym, do nikogo nie skierowanym wuglaryzmem, ale komentarzy, w których się wyzywa i obraża innych nie rusza. Bravo wy

ocenił(a) film na 6
trukomholek

Taki filtr. Wulgaryzm wykryje. Ciężko zaś napisać makro na sarkazm:P

aherki

nom, chyba za sprawą złotej maliny

aherki

Jak na Polską produkcję to wizualnie wygląda bardzo dobrze.

aherki

Wątpię, żeby to była jakaś rewelacja, ale zwiastun całkiem niezły. Polska nie słynie z produkcji dobrych filmów, ale może tym razem będzie inaczej...¿

ocenił(a) film na 7
aherki

Książka na podstawie, której został nakręcony film jest znana za granicą i nagrodzona w Szwecji. To może film też tam zawita ;)

stygmatyk

Ten pisarz też sprzedaje się świetnie w Niemczech. Więc kto wie. Było by fajnie - Polski film fantasy w dystrybucji w Skandynawii i w Niemczech. Trzymam kciuki bo film naprawdę wyjątkowy. Przekroczyli Rubicon. Skończyły się czasy chałtur filmowych lekturek. Książka i film zawyża poziom.

aherki

Dla mnie film lepszy od zwiastuna, który jest dosłodzony. A film jest naprawdę zrobiony po zachodniemu. Chapeau bas.

ocenił(a) film na 4
aherki

(SPOILER) Jestem po seansie, nie niema szans ale pani agata na suficie jest the best