Biorę całą moją trójkę dzieci :) Moje pokolenie miało Polskie filmy i seriale. W końcu mogę i ja wziąć swoje dzieci na Polski film zrobiony specjalnie dla nich. Trzymam kciuki! :)
Jesteśmy z dzieciakami po filmie. Przerósł nasze oczekiwania. Naprawdę git i to nie tylko dla młodzieży.
Nigdy nie widziałam czegoś tak dobrego w polskim wydaniu w tym gatunku. Nowy standard kina familijnego w Polsce.
Podejrzewam że to przede wszystkim zasługa powieści. Mam zresztą zamiar ją przeczytać.
http://film.wp.pl/za-niebieskimi-drzwiami-polski-film-dla-dzieci-na-miare-harry- ego-pottera-zwiastun-tylko-u-nas-wideo-6037234413220993a
aha, filmweb usuwa komentarz z jednym, do nikogo nie skierowanym wuglaryzmem, ale komentarzy, w których się wyzywa i obraża innych nie rusza. Bravo wy
Wątpię, żeby to była jakaś rewelacja, ale zwiastun całkiem niezły. Polska nie słynie z produkcji dobrych filmów, ale może tym razem będzie inaczej...¿
Książka na podstawie, której został nakręcony film jest znana za granicą i nagrodzona w Szwecji. To może film też tam zawita ;)
Ten pisarz też sprzedaje się świetnie w Niemczech. Więc kto wie. Było by fajnie - Polski film fantasy w dystrybucji w Skandynawii i w Niemczech. Trzymam kciuki bo film naprawdę wyjątkowy. Przekroczyli Rubicon. Skończyły się czasy chałtur filmowych lekturek. Książka i film zawyża poziom.
Dla mnie film lepszy od zwiastuna, który jest dosłodzony. A film jest naprawdę zrobiony po zachodniemu. Chapeau bas.