Rozumiem zamysł twórców, rozumiem przesłanie... rozumiem też, że film skierowany przede wszystkim do młodzieży... jednak według mnie można było to zrobić o wiele, wiele lepiej... bardzo sztuczne aktorstwo co w przypadku najmłodszych gwiazd filmu jest akurat wybaczalne... kompletny brak klimatu... tutaj mamy fabułę i film po prostu "jedzie" oby dojechać do końca... Moja ocena: 6-/10 !
Wiem, że jest łaskawa... sam nie wiem dlaczego aż 6/10... Po prostu nie mam serca dać niżej chociaż argumentów za tym całe mnóstwo...
6? Bardzo wysoka ocena za taką sztuczność . Nic tu nie wciąga - smaczek wprowadzony postacią ciotki w dziwnym pensjonacie i ... cała para w gwizdek.
Film nie jest kierowany do nikogo. Jako nastolatka wypowiem się, że filmem byłam zdegustowana. Młodzież nie jest bandą idiotów i nie kupi wszystkiego. Tak, czasem też myślimy i widzimy, czy coś jest dobre lub też nie. Film również nie jest odpowiedni dla młodszej widowni ze względu na parę dość przerażających scen. Szczerze mówiąc, to twórcy chyba nie trafili w żadną grupę wiekową.