5,6 10 tys. ocen
5,6 10 1 10442
6,0 4 krytyków
Za niebieskimi drzwiami
powrót do forum filmu Za niebieskimi drzwiami

Rozumiem zamysł twórców, rozumiem przesłanie... rozumiem też, że film skierowany przede wszystkim do młodzieży... jednak według mnie można było to zrobić o wiele, wiele lepiej... bardzo sztuczne aktorstwo co w przypadku najmłodszych gwiazd filmu jest akurat wybaczalne... kompletny brak klimatu... tutaj mamy fabułę i film po prostu "jedzie" oby dojechać do końca... Moja ocena: 6-/10 !

ocenił(a) film na 1
reptile2006

Zwłaszcza że to film według powieści. Twoja ocena i tak jest wyjątkowo łaskawa.

ocenił(a) film na 6
Shiloh

Wiem, że jest łaskawa... sam nie wiem dlaczego aż 6/10... Po prostu nie mam serca dać niżej chociaż argumentów za tym całe mnóstwo...

reptile2006

6? Bardzo wysoka ocena za taką sztuczność . Nic tu nie wciąga - smaczek wprowadzony postacią ciotki w dziwnym pensjonacie i ... cała para w gwizdek.

ocenił(a) film na 1
reptile2006

Film nie jest kierowany do nikogo. Jako nastolatka wypowiem się, że filmem byłam zdegustowana. Młodzież nie jest bandą idiotów i nie kupi wszystkiego. Tak, czasem też myślimy i widzimy, czy coś jest dobre lub też nie. Film również nie jest odpowiedni dla młodszej widowni ze względu na parę dość przerażających scen. Szczerze mówiąc, to twórcy chyba nie trafili w żadną grupę wiekową.