Naprawde dobre zdjecia, swietena muzyka doskonale wrecz wykonanie i ladne aktorki ale... ale ten film jest po prostu tak DENNY i GLUPI ze zupelnie nie sposob tego ogladac!!!!!! Wykonanie 5+ Fabula 0- !
Denny i głupi to jesteś Ty!!Film jest wspaniały!!!A oglądać go to czysta przyjemność!widziałam go już chyba z 8 raz i jeszcze mi się nie znudził!!A wiesz dlaczego???bo to arcydzieło!!
Jesli twoja argumentacja polega na obrazaniu tomoze nie zabieraj glosu do czasu kiedy dorosniesz. Arcydzielo? chyba dla gimnazjalistow.
Dobrze ,przyznam się, trochę mnie poniosło...Ale miałam wtedy kiepski dzień i jeszcze ta krytyka jednego z mych ulubionych filmów...tego było jak dla mnie za wiele!Cóż, może (a nawet napewno!)powinnam wybrać inną formę odreagowania,np.wyzyć się na worku treningowym,bo przecież cele tej strony są zupełnie inne!Ale, jak mawiają mędrcy, "Nie sztuką jest popełnić błąd , ale się do niego przyznać"co też czynię.. . PS Ale wracając do tego co napisałeś ,to z tym gimnazjum"lekko" przesadziłeś!:-) Pozdrawiam i z góry dziękuję za wyrozumiałość!