Zabić Katie Malone

Kill Katie Malone
2010
4,0 340  ocen
4,0 10 1 340
Zabić Katie Malone
powrót do forum filmu Zabić Katie Malone

Przyjemnie się go oglądało. oceniam go na 9 i dodaje do ulubionych. Naprawdę ciekawy film polecam.

ocenił(a) film na 9
sebastiannycz

Dawno takiego dobrego horrorku nie widziałam, bardzo fajny i wcale nie nudny. Polecam serdecznie.

galadria44

jaja sobie robicie ? toż to gniot nie horror nie wiem jakie horrory oglądacie ale myślę że do tych lepszych to raczej się nie zabierajcie bo w pory narobicie i nie będziecie mogły spać. 3/10 to max

ocenił(a) film na 9
Ricky79

Daj przykład takiego lepszego horroru.

galadria44

przykład -Wzgórza mają oczy mógłbym Ci wymienić jeszcze kilka ale to wystarczy no dorzucę "pluję na twój grób" dziękuję.

Ricky79

nie no oglądając Twój profil masz zbliżone oceny do mnie nie wiem i tu się dziwie że dałaś temu filmowi 9? bez urazy ale ten film to amatorka. pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Ricky79

Każdy ma inny gust, jednym się podoba a innym nie.

użytkownik usunięty
Ricky79

Przecież Wzgórza mają oczy to takie obrzydlistwo, że nara a Pluję na twój grób to mocny thriller a nie horror.

można pociągnąć pod horror a nie wiem co masz do "Wzgórza mają oczy" to jeden z najlepszych horrorów ostatnich lat ale jak widać skora "matrix" ma u Ciebie notę 1 no to nie ma o czym dyskutować widocznie lubisz filmy klasy "B" typu Zabić Katie Malone.

użytkownik usunięty
Ricky79

JAk dla mnie horror to duchy, egzorcyzmy bądź opętanie przez demona lub diabła . Wzgórza mają oczy to dla mnie straszna żenada, jakieś potwory, które nie straszą a są obrzydliwe . A co do Matrixa to dla mnie to jest bajka dla małolatów w przedziale wieku 12- 15 lat .

aha czyli np. film "Sierota" to nie horror według Ciebie? no bo tam nie ma duchów, opętania czy też demonów.

Ricky79

inny przykład Dzieci (2008)

użytkownik usunięty
Ricky79

Zaróówno Sierota jak i Dzieci to dobre mocne thrillery, horror to tylko zjawiska nadprzyrodzone !!!

to tak do przeczytania odnośnie twojej wypowiedzi http://pl.wikipedia.org/wiki/Horror

użytkownik usunięty
Ricky79

Doskonale znam definicje horroru i nigdy się nie mogłem z nią zgodzić. Jak dla mnie jeżeli w horrorze nie ma zjawisk nadprzyrodzonych to nie jest to horror.

ocenił(a) film na 1

*facepalm* co ty wiesz o horrororze?

użytkownik usunięty
horrormasterPL1

Bardzo wiele, od kilkunastu lat głównie tylko horrory oglądam.

użytkownik usunięty
horrormasterPL1

Zobaczyłem twoją liste Top 20 i odpadłem ze śmiechu. Przecież oprócz Egzorcysty i Omena cała reszta to są komedie dla dzieci, albo jakieś obrzydlistwa, gdzie krew leje się jak woda z kranu, a flaki i wnętrzności fruwają po ekranie . Zadaniem horroru jest przestraszenie widza, a nie obrzydzenie .

ocenił(a) film na 1

Znajdź mi teraz straszny horror T_T

użytkownik usunięty
horrormasterPL1

Sinister, Obecność te dwa tak mnie przeraziły , że bałem sie wyjść z pokoju do kibla.

ocenił(a) film na 1

Wyobraź sobie że kiedyś ludzie bali się nie tylko duchow

ocenił(a) film na 4

Mówisz, że Matrix to film dla małolatów w przedziale 12-15 lat. A sam dajesz noty 10 takim gniotom (dla 12-15 latków) jak "Na dobre i na złe", "Barwy szczęścia", "Wawa non stop" czy "Malanowski...". Wszystko w temacie :)

użytkownik usunięty
tyrtes83

Tylko, że te seriale cokolwiek z życiem mają wspólnego. A MAtrix to wszystko ściema .

ocenił(a) film na 1
galadria44

Jak chcesz dobry horror obejrzyj 28 dni/tygodni później lub Sierociniec. Nie warto marnować czas na takie gnioty

użytkownik usunięty
horrormasterPL1

Sierociniec owszem dobry , ale tamte dwa to dziadostwo straszne o zombie czy wampirach, dokładnie nie pamiętam bo to takie gnioty, że wyłączyłem po pół godzinie. Dobry horror to tylko i wyłącznie zjawiska nadprzyrodzone czyli duchy, opętania przez demona i szatana, stygmaty, bądź egzorcyzmy.

ocenił(a) film na 1

Cóż... Nie będe tego komentował

ocenił(a) film na 9
horrormasterPL1

Oglądałam wszystkie wymienione 28 dni/tygodni takie sobie sierociniec lepszy ale dla mnie to nie horror ale raczej dramat.

ocenił(a) film na 2
galadria44

Szkoda słów! Ten horror naprawdę straszny, musiałem oddać mocz na monitor, bo bałem się iść do łazienki. Bardzo realistyczny jest bo są duchy których nie ma.