Przyjemnie się go oglądało. oceniam go na 9 i dodaje do ulubionych. Naprawdę ciekawy film polecam.
Dawno takiego dobrego horrorku nie widziałam, bardzo fajny i wcale nie nudny. Polecam serdecznie.
jaja sobie robicie ? toż to gniot nie horror nie wiem jakie horrory oglądacie ale myślę że do tych lepszych to raczej się nie zabierajcie bo w pory narobicie i nie będziecie mogły spać. 3/10 to max
przykład -Wzgórza mają oczy mógłbym Ci wymienić jeszcze kilka ale to wystarczy no dorzucę "pluję na twój grób" dziękuję.
nie no oglądając Twój profil masz zbliżone oceny do mnie nie wiem i tu się dziwie że dałaś temu filmowi 9? bez urazy ale ten film to amatorka. pozdrawiam
Przecież Wzgórza mają oczy to takie obrzydlistwo, że nara a Pluję na twój grób to mocny thriller a nie horror.
można pociągnąć pod horror a nie wiem co masz do "Wzgórza mają oczy" to jeden z najlepszych horrorów ostatnich lat ale jak widać skora "matrix" ma u Ciebie notę 1 no to nie ma o czym dyskutować widocznie lubisz filmy klasy "B" typu Zabić Katie Malone.
JAk dla mnie horror to duchy, egzorcyzmy bądź opętanie przez demona lub diabła . Wzgórza mają oczy to dla mnie straszna żenada, jakieś potwory, które nie straszą a są obrzydliwe . A co do Matrixa to dla mnie to jest bajka dla małolatów w przedziale wieku 12- 15 lat .
aha czyli np. film "Sierota" to nie horror według Ciebie? no bo tam nie ma duchów, opętania czy też demonów.
Zaróówno Sierota jak i Dzieci to dobre mocne thrillery, horror to tylko zjawiska nadprzyrodzone !!!
Doskonale znam definicje horroru i nigdy się nie mogłem z nią zgodzić. Jak dla mnie jeżeli w horrorze nie ma zjawisk nadprzyrodzonych to nie jest to horror.
Zobaczyłem twoją liste Top 20 i odpadłem ze śmiechu. Przecież oprócz Egzorcysty i Omena cała reszta to są komedie dla dzieci, albo jakieś obrzydlistwa, gdzie krew leje się jak woda z kranu, a flaki i wnętrzności fruwają po ekranie . Zadaniem horroru jest przestraszenie widza, a nie obrzydzenie .
Sinister, Obecność te dwa tak mnie przeraziły , że bałem sie wyjść z pokoju do kibla.
Mówisz, że Matrix to film dla małolatów w przedziale 12-15 lat. A sam dajesz noty 10 takim gniotom (dla 12-15 latków) jak "Na dobre i na złe", "Barwy szczęścia", "Wawa non stop" czy "Malanowski...". Wszystko w temacie :)
Tylko, że te seriale cokolwiek z życiem mają wspólnego. A MAtrix to wszystko ściema .
Jak chcesz dobry horror obejrzyj 28 dni/tygodni później lub Sierociniec. Nie warto marnować czas na takie gnioty
Sierociniec owszem dobry , ale tamte dwa to dziadostwo straszne o zombie czy wampirach, dokładnie nie pamiętam bo to takie gnioty, że wyłączyłem po pół godzinie. Dobry horror to tylko i wyłącznie zjawiska nadprzyrodzone czyli duchy, opętania przez demona i szatana, stygmaty, bądź egzorcyzmy.
Oglądałam wszystkie wymienione 28 dni/tygodni takie sobie sierociniec lepszy ale dla mnie to nie horror ale raczej dramat.