Zadra

2022
5,3 2,8 tys. ocen
5,3 10 1 2752
5,4 21 krytyków
Zadra
powrót do forum filmu Zadra

Zwiastun dla mnie sztosowy - kolorystyka, muzyka. Twarze też są bardzo ciekawe. Czekam z nadzieją, że to będzie przynajmniej ok.

ocenił(a) film na 8
dk2012

zwiastun bardzo zachęcający do obejrzenia filmu

Betty_Lou

film bardzo ok, jestem po premierze na festiwalu

Betty_Lou

faktycznie - mnie zachecil i udalo sie dotrzec do kina

użytkownik usunięty
dk2012

Zapowiada się nawet ciekawie. Fajny klimat, lubię takie :)

dk2012

Myślę, że film będzie powiewem świeżości, wreszcie film o czymś a nie kolejna komedia romantyczna.

kondziu_b

Mnie cieszyło ogromnie sportretowanie mlodego pokolenia zetek i ich problemow, ich punktu widzenia.

ocenił(a) film na 9
dk2012

Interesujący zwiastun, bardzo dobra obsada i unikalna tematyka, film zapowiada się ok :)

dk2012

byłe na festiwalu - film dobry i faktycznie dla mlodych doroslych

użytkownik usunięty
dk2012

Wybieram się. Zapowiada się nawet fajnie. Zabiorę ze sobą młodszą (18 letnią) siostrę, ona bardzo lubi takie klimaty ;)

ocenił(a) film na 9
dk2012

Dobra obsada, ciekawy scenariusz i świetne utwory. Myślę, że to film nie tylko dla młodych odbiorców.

użytkownik usunięty
dk2012

Widziałam już w kinie i fabuła była dość ciekawa. Lubię filmy w których jest dużo muzyki i ten właśnie z tego względu przypadł mi do gustu.

użytkownik usunięty
dk2012

Fabuła do mnie przemówiła. Zwyczajna, młoda dziewczyna z blokowiska z masą kompleksów postanawia postawić na siebie i swoją przyszłość. Chce zaistnieć w świecie rapu, który rządzi się swoimi prawami. Brakowało mi takiego filmu.

użytkownik usunięty
dk2012

Spoko film. Mają dobre rapsy, ładne laski. Fabuła też w miarę :D

użytkownik usunięty
dk2012

Może ja trochę za stara, ale ogólnie dobrze się oglądało. Postacie były dopracowane, chociaż mogli rozwinąć bardziej kilka wątków. Generalnie nie żałuję, że wybrałam ten film.

użytkownik usunięty
dk2012

Widziałam i potwierdzam, zapowiadał się spoko i wyszedł spoko :D Fabularnie też w miarę ok, ogólnie na plus. Muzyka super!