PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616141}

Zakochani w Rzymie

To Rome with Love
2012
6,3 84 tys. ocen
6,3 10 1 84205
5,1 38 krytyków
Zakochani w Rzymie
powrót do forum filmu Zakochani w Rzymie

22.06

ocenił(a) film na 7

22 czerwca premiera. Ciekawe kiedy w Polsce.

MaX_20

a wiadomo kiedy będzie zwiastun?

ocenił(a) film na 7
juliet_fw

kwiecień

ocenił(a) film na 5
MaX_20

20 kwietnia premiera, a tytuł to "to rome with love" a tutaj macie plakat : http://tinypic.com/r/1jsy2q/5

ocenił(a) film na 7
321akrew

20 kwietnia tylko we Włoszech, w UK czerwiec, u nas pewnie sierpień/wrzesien.

ocenił(a) film na 5
MaX_20

hahahha polacy i tak będą mieli ten film na kompach zaraz po premierze we włoszech

ocenił(a) film na 7
321akrew

No nie wiem, Midnight in Paris nie mogłam znaleźć w necie aż do premiery w Polsce :< W każdym razie, jak tu się dziwić piractwu, skoro na premierę trzeba czekać sto lat ... ciekawa jestem od czego jest uzależniony ten czas oczekiwania... robienie napisów chyba tyle nie zajmuje...

ocenił(a) film na 5
ar108

N ie robienie napisów, tylko po prostu dystrybutor szybciej wypuszcza filmy, które NA PEWNO przyniosą bardzo duży zarobek(czyli filmy pokroju Igrzysk Śmierci, Batmanów, Spider-Manów), a Allen nie jest twórcą, który wskakuje na pierwsze miejsce w Polskim box officie, a co dopiero mniej znani reżyserzy. Poza tym jak u nas nawet Prometeusza potrafią puszczać ponad półtorej miesiąca po premierze, to chyba rzeczywiście jesteśmy pod względem dystrybucji krajem trzeciego świata(pod względem produkcji zresztą też).

ocenił(a) film na 7
nikike

Z tymi napisami to była taka trochę ironia, dobrze wiem, że to nie to tyle trwa ;p Ale odpowiedziałeś mi na długo dręczące mnie pytanie, dlaczego muszę czekać co najmniej pół roku na Allena, skoro taki Harrry Potter ma opóźnienie żadne albo jednego dnia ;/

ar108

Żeby tylko pół, np. Whatever Works - najlepszy z nowszych filmów Allena - pojawił się u nas w kinach dopiero rok po premierze...dokładnie, masa przereklamowanych filmów przyciąga kasę, a taki Allen jest specyficzny i rzadko kiedy przypadkowe osoby są zadowolone ;]

paciepna

coś na temat. Jeśli wam zależy na jak najszybszej premierze, dołączajcie się!!! http://www.facebook.com/events/302263106513484/

użytkownik usunięty
hedlio

Chodzę jeszcze do szkoły i na film będę mogła iść po rozpoczęciu nowego roku szkolnego. Czy Polacy zawsze muszą być tak opóźnieni w niektórych sprawach?

Przed Chwilą Beata Pawlikowska w radiu Zet podała ze Polska premiera 31 sierpnia

użytkownik usunięty
santini24

W Koninie wszystko jest z opóźnieniem. Zdarzały się filmy mające miesiąc spóźnienia. Tam właśnie mieszkam.