PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616141}

Zakochani w Rzymie

To Rome with Love
2012
6,3 84 tys. ocen
6,3 10 1 84207
5,1 38 krytyków
Zakochani w Rzymie
powrót do forum filmu Zakochani w Rzymie

Nie mogę jej zdzierżyć w anglojenzycznych produkcjach. Z powodzeniem sprawdzała się w
rodzimych filmach("Otwórz oczy","Volver","Przerwane objęcia), niestety do amerykańskiego
kina nie pasuje. Nie ma zdolności Cotillard, która dobrze opanowała wymowę. "Penelope,
bakch hołm"!

jestem_piatym_elementem

Obyś smażyła się w piekle!!
Duet Allen i Cruz już raz czarował w VCB, ja nie moge się doczekąć.

ocenił(a) film na 6
Horlan

Cruz jak Cruz, ale mnie najbardziej cieszy, że wreszcie Allen wraca też do aktorstwa, ostatni jego film, w którym grał to Scoop, więc kazał nam na to czekać ponad 5 lat. A uwielbiam wprost jego gestykulację we własnych filmach.

lew890

Taaak, to też! Czekam na Decameron z niecierpliwością!

ocenił(a) film na 7
Horlan

to jest najlepsze! ale kurde on ma 77 lat :O

Horlan

Cruz w "VCB" była w porządku, na pewno nie zasłużyła na takie laury, jakie zebrała. Nie wiem, czy pamiętasz - większość roli zagrała po hiszpańsku(choć i w tym momentami bywała irytująca).

jestem_piatym_elementem

a mi się w VCB bardzo podobała, w innych produkcjach mniej. Ucieszyłam się, że Allen znów zagra! No i taka obsada... nie mogę się doczekać filmu. Nie mogę się doczekać by zobaczyć co można zrobić z taką obsadą :D

jestem_piatym_elementem

wydaję mi się, że to, że Penelope nie jest aż tak zamerykanizowana działa na jej korzyść, dzięki temu jest bardziej przekonująca, hiszpański temperament robi tu swoje :)), uwielbiam tą kobietę. Przyznam jednak, że role w rodzimych produkcjach podobają mi się najbardziej.

ocenił(a) film na 3
sebawasik

Penelope mmmm....
najpiękniejsza Seniorita u Allena gra świetnie i jestem pewien że w tej roli również nie zawiedzie ;-)

sebawasik

zwłaszcza ten hiszpański temperament uwidoczniony w VCB :D

ocenił(a) film na 7
jestem_piatym_elementem

wobec Penelopy jestem zupełnie bezkrytyczna i z niecierpliwością czekam na każdy film z jej udziałem:)
ale nie o tym teraz chciałam, najważniejsze w tym wszystkim jest to, że WOODY WRACA DO GRY!!!!