Nie mogę jej zdzierżyć w anglojenzycznych produkcjach. Z powodzeniem sprawdzała się w
rodzimych filmach("Otwórz oczy","Volver","Przerwane objęcia), niestety do amerykańskiego
kina nie pasuje. Nie ma zdolności Cotillard, która dobrze opanowała wymowę. "Penelope,
bakch hołm"!
Cruz jak Cruz, ale mnie najbardziej cieszy, że wreszcie Allen wraca też do aktorstwa, ostatni jego film, w którym grał to Scoop, więc kazał nam na to czekać ponad 5 lat. A uwielbiam wprost jego gestykulację we własnych filmach.
Cruz w "VCB" była w porządku, na pewno nie zasłużyła na takie laury, jakie zebrała. Nie wiem, czy pamiętasz - większość roli zagrała po hiszpańsku(choć i w tym momentami bywała irytująca).
a mi się w VCB bardzo podobała, w innych produkcjach mniej. Ucieszyłam się, że Allen znów zagra! No i taka obsada... nie mogę się doczekać filmu. Nie mogę się doczekać by zobaczyć co można zrobić z taką obsadą :D
wydaję mi się, że to, że Penelope nie jest aż tak zamerykanizowana działa na jej korzyść, dzięki temu jest bardziej przekonująca, hiszpański temperament robi tu swoje :)), uwielbiam tą kobietę. Przyznam jednak, że role w rodzimych produkcjach podobają mi się najbardziej.
Penelope mmmm....
najpiękniejsza Seniorita u Allena gra świetnie i jestem pewien że w tej roli również nie zawiedzie ;-)