Bardzo bardzo WAS proszę o podanie tytułu piosenki (i rzecz jasna kto to wykonuje) która leci, gdy na końcu Ana się całuje z Jake'm.....PLEASE i POZDRAWIAM WSZYSTKICH!
Forty Foot Echo-New Brand.I wiesz dlaczego podaje ci tytuł tej piosenki?-z czystej dobroci oczywiście;)ale również dlatego,że kiedyś tez szukałem tytułu jednej piosenki która mi się szaleńczo podobała i poprosiłem o pomoc i została mi ona udzielona:)No i w końcu musimy sobie pomagać nie?P.s.musiałem chwile poszukać żeby ja znaleźć-pozdrawiam.Pa
Chcę Ci bardzo a to bardzo podziękować!!!Co prawda niegdzie jej nie moge znaleźć ale przynajmie jestem na jakims tropie ;) DZIEKI BARDZO!!!!!!Muaaa BUZIAK!P.S O ile pamiętam to w American Pie tez była fajna ścieżka dźwiękowa, ale to czy mi pomożesz znaleźć to zależy tylko od Twojej dobrej woli.....;) heheheh POZDRAWIAM!!!
Ekhmm zawstydziłem się;)ale dośc tych spoufałości i czas do pracy:D Piosenke możesz znależc na większości z programów P2P a jeśli nie to możesz podać email-a to moge ci ją przesłać to wtedy będziesz mogła sobie słuchać jej do woli!A jeśli chodzi o American Pie to nie będe podawał wszystkich piosenek bo nie wszystkie są oczywiście godne polecenia(oczywiście to tylko moja opinia)-z tego co zauważyłem lubisz romantyczne przytulaśne piosenki to w takim razie polecam:"Sway My Way"-nie znam wykonawcy ale mysle,że jak tytuł wpiszesz to to wystarczy.Następnie Avril Lavigne-"Knocking on heavens door";Matt Nathanson - "Laid";Van Morrison -"Into The Mystic";The Libertines - "Time For Heroes".No myśle,że to tyle-jak byś je sobie przesłuchała to daj znać czy ci się spodobały!Pozdrawiam papapa:))