6,0 3,7 tys. ocen
6,0 10 1 3692
4,4 24 krytyków
Zamach na papieża
powrót do forum filmu Zamach na papieża

Znów film bazujący na zdechłych tekstach lindy które nikogo nie bawią poza ludżerką co przetrawi wszystko co mu polskie pożal się Boże kino zaserwuje.

przodownikpracy

Ciekawe na jakiej podstawie tak piszesz? Obejrzyj i dopiero napisz co sądzisz o filmie, aktorstwie itd.

lutek

...tak samo można powiedzieć, że skąd wiesz, że w gniazdku elektrycznym jest prąd skoro tam palucha nie wsadzałeś

przodownikpracy

Odpowiedź bez sensu. Istnieje cała literatura i praktyczna wiedza na temat tego co może być w gniazdku elektrycznym. Fakty mówią same za siebie. Natomiast film polecam.

lutek

Oglądaj dalej filmy pasikonika które bazują na prostackich tekstach(twój awatar wiele też o tym mówi) i akcji typu zabili go i uciekł. Pchaj dalej te paluchy w kontakt z nadzieją, że znajdziesz coś więcej niż porażenie(w twoim wypadku mózgowe) taka przenośnia no ale mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu i referatu mało.

przodownikpracy

Nie chce mi się z tobą gadać. ALE SIĘ PRZEMOGĘ. Już nikt przez ciebie nie zginie, PRZODOWNIKU pier d o l ony! Nikt więcej, nikt. K...a, nikt! Nikt… Złożę na ciebie raport. NO DOBRA, NIE ZŁOŻĘ, NIE DONOSZĘ. MNIE CIAGLE BANUJĄ. LEWAKÓW NIE BANUJĄ. My, WYKLĘCI Z FILMWEBU, musimy się trzymać razem. PRZODOWNIKU… będę za ciebie robił porządek. Jestem FILMWEBikiem. Nie muszę być ubolem-KONFIDENTEM. A kto umarł, ten nie żyje. JPII ŻYŁ JESZCZE 24 LATA. Chyba już pójdę, nie? Co tu będę tak sam siedział…

jan_nowak_73

Wracaj z tymi podublowanymi kontami do gimnazjum... co za matoł haha

przodownikpracy

Facet, o co ci chodzi? Jeśli trafiłem na lewaka, to rzeczywiście źle trafiłem. Jeśli NIE, to dlaczego jesteś taki wzburzony? Trochę więcej luzu.

jan_nowak_73

trollu o co ci chodzi? Jeśli trafiłem na pożytecznego idiotę to rzeczywiście źle trafiłem, a jeśli nie... to pisz z tego zdublowanego konta do innych aby podbudować swoje zbolałe ego :) może dasz radę kogoś oszukać... tyle ugrasz z tego swojego marnego życia xD

przodownikpracy

Co ty bredzisz z tymi dublami. Niby kogo ja udaję?

jan_nowak_73

Udajesz mądrego... a jesteś cretynem xD i łatwo was wyjaśnić. Pisz dalej :)

przodownikpracy

Dobra, z kretynami nie gadam. Zadaję pytanie, a ten swoje. Czy ty bredzisz że ja jestem ,,lutkiem"? I tak nie odpowiesz.

jan_nowak_73

Tak samo bredzicie i jesteście tam samo dziecinni... kiedy pasikonik zaczął robić te swoje filmy były uważane za niskiego lotu "dokumenty"poruszał ważny temat to fakt ale robił z tego amerykański film sensacyjny oparty na prymitywnych dialogach i zachowaniach(ruchanie i strzelaniny) które ludożerka kupiła bo za komuny nic nie było to brało się za pewnik wszystko co szło z zachodu myśląc, że to wolność... nawet pegazusy które były już totalnym goownem(pegazus to tylko przykład ale ci tłumaczę jak dziecku bo słabo kojarzysz) ale by to zrozumieć trzeba coś mieć w głowie więcej niż propagandę zachodu.

przodownikpracy

Pasikonik? Chodzi ci o Pejsikowskiego. Tak? To, że zrzynał od Amerykańców to jeszcze mnie osobiście tak nie wkurza. Gorzej, że nakręcił ,,Pokłosie" - bzdurne, nierealistyczne (gdzieżby wieśniacy krzyżowali, itd.).

jan_nowak_73

Weź mi tu nie wkręcaj czegoś trollu... na pasikowskiego mówili pasikonik. Szczam na to co cię wkurza... kupiłeś jego styl i tyle. Poklosie to tylko dalsze typowe podejście do tematu. Zrobić film o "cierpieniu żyda" to zostanie się wpuszczonym na salony.

przodownikpracy

PO KOLEI. Na pasikowskiego mówili pasikonik. TO NIE WIEDZIAŁEM. KTO TAK MÓWIŁ? Kupiłeś jego styl i tyle. ,,POKŁOSIA" NIE KUPIŁEM. Poklosie to tylko dalsze typowe podejście do tematu. Zrobić film o "cierpieniu żyda" to zostanie się wpuszczonym na salony. TU AKURAT RACJA. PEJSIKOWSKI ZROBIŁ NIEUDANE FILMY (,,OPERACJA SAMUN", ,,REICH"), TO TRZEBA BYŁO JAKOŚ ,,BŁYSNĄC". A NAJLEPSZY SPOSÓB, TO BŁYSNĄC OJKOFOBIĄ I FILOSEMITYZEMEM.

jan_nowak_73

Nawet już na forum filmweb tak go nazywają. Widzę, że ty wielu rzeczy nie wiesz. Problematyka "psów" to był chwytliwy temat ale tak jak pisałem wcześniej zostało to podane tak aby motłoch to od razu przetrawił i skupił się na nie istotnych sprawach. Typowe. Zostało z tego zapamiętane głównie to jak linda rzuca mięchem. Pomyśleli komuchy pewnie tak: swój chłop ten pasikonik można dać mu kasę na następne filmy. 

przodownikpracy

Może byś się tak uspokoił. Jan Nowak dzielnie walczy z lewacką propagandą a ty go atakujesz. Brakuje nam patriotów na tym portalu.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Bohaterzy forum filmweb xD zaraz stara wam neta odłączy i tyle wam zostanie z tej walki xD

przodownikpracy

https://www.filmweb.pl/film/Pukaj%C4%85c+do+drzwi-2023-10003038/discussion/Dla+o s%C3%B3b+nie+toleruj%C4%85cych+LGBT,3343182 Tutaj był taki sobanek. Walczył ze mną pod "Pukając do drzwi". Ja mu poradziłem, żeby M & I n I< /\ m p f napisał, bo tak dzielnie walczy. A on że to ja powinienem napisać. Co za bzdury. Niby dlaczego ja... Nie chcę mieć z tym nic wspólnego.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Obchodzi mnie to... wcale xD

przodownikpracy

To powinno być napisane tak: "Bohaterowie forum filmweb walczą i zaraz zwyciężą i tyle zostanie z tej walki I_ & w @ ctwu".

przodownikpracy

Ty jakiś strasznie spięty jesteś ...poluzuj majty.

kibic64

ty od razu założyłeś tu konto ja ten temat się pojawił... dziwne xD

przodownikpracy

Mięchem? Padliną raczej: https://www.youtube.com/shorts/6fWd3S_6HZI

jan_nowak_73

Trafiłeś na prawaka, tylko prawaki są takie tępe.

GozerGozerian

Czyli trafił swój na swego. Pewnie ten Nowak czuje się jak pączek w maśle.