2/10. zobaczyłam do końca, bo umieram z nudów, a nic innego nie miałam pod ręką. tylko
dlatego. a dowcip słaby.
Z poczuciem humoru jak z dupą, każdy ma swoje. Ja rozumiem, że kogoś mogą śmieszyć niewybredne żarty kręcące się wokół seksu, ale ileż się można śmiać z przeklinania, wsadzania palców w dupę i masturbacji? Twórcy nowej fali polskich komedii znowu mają od kogo brać przykład, bo to ten sam poziom.
Owszem, można to uprościć do palca w dupie i masturbacji, ale dla mnie o wiele lepsze sceny były z bliźniakami. To mogło być całkiem niezłe kino familijne, ale przez te sceny z Mitchem całkowicie odpada.
może z poczuciem humoru, ale bardzo zawężonym. To tak jak lubić owoce morze, a hot-dog już jest be...
może nie jest to Monthy Python, ale film trzyma poziom w w swojej klasie, i tak trochę uważam, że niesłusznie go zjechałaś, aczkolwiek gusta - wiadomo - są różne :) pozdrawiam
Dzieciak naparzający głową w kraty mnie rozbroił, już ma zadatki na garusa w zakładzie karnym ;)Ale rozczarowała mnie Olivka,myślałem że więcej ciałka pokarze.Film przeciętny, tylko na raz więcej oglądać tego nie ma sensu.
Wytrzymalam 30 minut, to bylo zenujace i momentami niesmaczne tanie kino. Szkoda tylko, ze po przeczytaniu scenariusza Ryan zgodzil sie pomimo to zagrac w tym filmie.
Jak was ten film nie rozbawił, to ja nie chce wiedzieć co was śmieszy. Może jesteście za... no nie wiem... mądrzy na ten film?
Może ci wyżej to starsze pokolenie.Żona dzieci itp. Więc ich to nie bawi bo mają to na co dzień
tym wyżej (oczywiście mówię tylko za siebie) daleko do dzieci i tego typu problemów! na szczęście! ;]
to masz inne poczucie humoru no trudno .Skoro lubisz takie filmy jak:przeminęło z wiatrem ,Nóż w wodzie czy smak życie to logiczne że film ci się nie spodoba.To tak samo gdyby spytać się księdza i satanistę co sądzą o bogu-wyjdą 2 zupełnie rożne opinie
skoro masz na myśli tylko siebie to ja bym napisała "Mi wyżej" a nie "tym" .Pzdr
Nie wiem w ogole po co tego typu tematy sa rozwijane w jakas ogromna dyskusje. Gosciowi zarty nie pasowaly wiec ok. nie bedziemy go na sile przekonywac do filmu. On woli tamto a my wolimy to i tyle.