PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566131}

Zamiana ciał

The Change-Up
2011
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 87060
5,0 24 krytyków
Zamiana ciał
powrót do forum filmu Zamiana ciał

2/10. zobaczyłam do końca, bo umieram z nudów, a nic innego nie miałam pod ręką. tylko
dlatego. a dowcip słaby.

Konik_2

Zgadzam się z oceną. Kompletnie stracone dwie godziny.

Mikez

Ludzie bez poczucia humoru;) pozdrawiam znajomych u góry:)

CezaryMaksymilczuk

Z poczuciem humoru jak z dupą, każdy ma swoje. Ja rozumiem, że kogoś mogą śmieszyć niewybredne żarty kręcące się wokół seksu, ale ileż się można śmiać z przeklinania, wsadzania palców w dupę i masturbacji? Twórcy nowej fali polskich komedii znowu mają od kogo brać przykład, bo to ten sam poziom.

Mikez

Owszem, można to uprościć do palca w dupie i masturbacji, ale dla mnie o wiele lepsze sceny były z bliźniakami. To mogło być całkiem niezłe kino familijne, ale przez te sceny z Mitchem całkowicie odpada.

ocenił(a) film na 7
CezaryMaksymilczuk

może z poczuciem humoru, ale bardzo zawężonym. To tak jak lubić owoce morze, a hot-dog już jest be...

ocenił(a) film na 8
Konik_2

może nie jest to Monthy Python, ale film trzyma poziom w w swojej klasie, i tak trochę uważam, że niesłusznie go zjechałaś, aczkolwiek gusta - wiadomo - są różne :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Konik_2

Dzieciak naparzający głową w kraty mnie rozbroił, już ma zadatki na garusa w zakładzie karnym ;)Ale rozczarowała mnie Olivka,myślałem że więcej ciałka pokarze.Film przeciętny, tylko na raz więcej oglądać tego nie ma sensu.

ocenił(a) film na 7
Konik_2

Wytrzymalam 30 minut, to bylo zenujace i momentami niesmaczne tanie kino. Szkoda tylko, ze po przeczytaniu scenariusza Ryan zgodzil sie pomimo to zagrac w tym filmie.

ocenił(a) film na 9
Konik_2

Jak was ten film nie rozbawił, to ja nie chce wiedzieć co was śmieszy. Może jesteście za... no nie wiem... mądrzy na ten film?

ocenił(a) film na 7
patrick97

Może ci wyżej to starsze pokolenie.Żona dzieci itp. Więc ich to nie bawi bo mają to na co dzień

ocenił(a) film na 2
katakumby0

tym wyżej (oczywiście mówię tylko za siebie) daleko do dzieci i tego typu problemów! na szczęście! ;]

ocenił(a) film na 7
Konik_2

to masz inne poczucie humoru no trudno .Skoro lubisz takie filmy jak:przeminęło z wiatrem ,Nóż w wodzie czy smak życie to logiczne że film ci się nie spodoba.To tak samo gdyby spytać się księdza i satanistę co sądzą o bogu-wyjdą 2 zupełnie rożne opinie

skoro masz na myśli tylko siebie to ja bym napisała "Mi wyżej" a nie "tym" .Pzdr

użytkownik usunięty
katakumby0

Nie wiem w ogole po co tego typu tematy sa rozwijane w jakas ogromna dyskusje. Gosciowi zarty nie pasowaly wiec ok. nie bedziemy go na sile przekonywac do filmu. On woli tamto a my wolimy to i tyle.

ocenił(a) film na 8
Konik_2

Nudziłaś sie na tym filmie??????? Nie wiem jak to jest możliwe jeśli nie nudziłaś się na większości filmów, którym dałaś 10/10!

Żarty pewnie ci się nie podobały bo nie jesteś 15-30 letnim facetem (a oni są wg. mnie głównymi adresatami tego filmu)