PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566131}

Zamiana ciał

The Change-Up
2011
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 87060
5,0 24 krytyków
Zamiana ciał
powrót do forum filmu Zamiana ciał

6/10

ocenił(a) film na 6

Film całkiem fajny.

fjona1

Zgadzam się. Nie był jakąś zniewalającą komediową torpedą, ale był przyjemny. Sama zamiana z pozoru głupia, widać dużo wniosła do prawdziwego życia bohaterów. Polecam jak najbardziej.

LubieWieszaki

Dokładnie. Film jest z gatunku "komedia" i też trzeba go ocenić biorąc to pod uwagę. Ja bawiłem się znakomicie, mnóstwo zabawnych sytuacji,kilka z nich głupkowatych ale tak śmieszących ,że aż podkręcają atmosferę filmu ;) Cała sytuacja z zamianą ciał bardzo fajna,biorąc pod uwagę dwa bardzo różniące się od siebie charaktery głównych bohaterów. Gorąco Polecam!!!

użytkownik usunięty
fjona1

Dokładnie. Całkiem niezły. Ktoś powie, że komedii mamy tysiące, tego typu setki, dokładnie tego typu dziesiątki, a poruszające ten właśnie temat przynajmniej kilka, to wciąż warto. Może nie zapadnie na długo w pamięci, ale jedno przyjemne popołudnie, czemu nie... takie filmy też są potrzebne, prawda?

ocenił(a) film na 6
fjona1

Niezły, można się parę razy uśmiechnąć, przeszkadzały mi tylko niektóre niesmaczne sceny, były zbyt obrzydliwe, ale poza tym film dobrze się oglądało.

ocenił(a) film na 5
moniska0790

Przewidywalny do czasu, takich filmów jest cała masa - poczynając od świetnego 'Switch'. Ten się średnio udał. O ile ostatnia amerykańska komedia 'Kocha lubi szanuje' była rewelacyjna, to już 'Zamiana ciał' po prostu mnie znudziła.

ocenił(a) film na 7
fjona1

mnie się tam podobał 8/10

fjona1

Film bardzo naciągany, humor momentami ok, ale przez większą część filmu jednak niesmaczny.

Mrs_cytryna

zgodze sie z toba, ale tak naprawde to ostatnio bardzo malo filmow robia w ktorych sie mozan narawde posmiac. Oczywiscie mowiac o komediach. naraze jedyne filmy komediowe to takie w ktorych masz 5-6 momentow gdzie sie posmiejesz po czym nuuuuda... to nie to co shrek 1 ktorego ogladalem 40 razy i za kazdym razem plakalem ze smiechu. no coz film taki sobie nie jest zly. znam gorsze

garfield11031989

Mnie jakoś okropnie nie zaczarował. 7/10.

grzegorzszuba

Ale myślę, że mam podobną opinię do twojej. Całkiem...fajny.