PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566131}

Zamiana ciał

The Change-Up
2011
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 87061
5,0 24 krytyków
Zamiana ciał
powrót do forum filmu Zamiana ciał

Zastanawiam się kogo śmieszy dziecko srające do ust tatusiowi. Jak beznadziejne trzeba mieć poczucie humoru by się uśmiechnąć na tej scenie?

A reszta filmu... śmieszny tylko momentami, końcówka zbyt moralizatorska. Raczej nic ciekawego.

ocenił(a) film na 8
Sighma

Mnie śmieszyło :) Najbardziej śmieszna był pierwsza kupa, druga była już trochę przesadzona :D
Nie wiem dlaczego mnie to śmieszyło?... może dlatego że sam mam małe dziecko i przy zmianie pampersa jest czasem ubaw.
Świetna komedia. Polecam innym.

ocenił(a) film na 7
Sighma

Ja też straciłem entuzjazm po tym fragmencie z "kupą", ale dalej nie było takich akcji a film był całkiem zabawny.

Sighma

Kilka momentów faktycznie było dość perwersyjnych, ale podsumowując ogólnie film- bardzo przyjemny. I faktycznie na tak już znany temat ciekawie z tego wybrnęli :)

ocenił(a) film na 6
martlaa

Moim zdaniem właśnie nie. Mieli takie pole do popisu (mimo że temat zamiany ciał był już w filmach wykorzystywany), a mam wrażenie że to zmarnowali.

ocenił(a) film na 7
Sighma

Dla mnie film spoko, lekki, dobrze sie oglada. "Kupa" zdecydowanie na nie, wywolala u mnie tylko obrzydzenie, nic wiecej.

Sighma

Weź chłopie się nie wypowiadaj film jest genialny zawiera też prawdy życiowe moge się tylko z tobą zgodzić w jednej kwesti scena jak dziecka sra ojcu do ust tylko ta scena była obrzydliwa ale i tak mnie rozśmieszyła :D

ocenił(a) film na 7
MegaRastaman666

Ta scena "z kupą" tak była obrzydliwa,ale mnie rozbroiła :D,chociaż jak drugim razem ją obejrzałam nie było to już takie zabawne. Film śmieszny ,momentami lekko wzruszający,na poprawe humoru szczerze polecam:)

ocenił(a) film na 6
MegaRastaman666

"się nie wypowiadaj film jest genialny"
A to dopiero interesujące ! Wyjaśnij mi, dlaczego nie może wypowiadać się ktoś, komu film się nie podoba. Proszę, wytłumacz mi to, bo to strasznie ciekawe.

ocenił(a) film na 10
Sighma

Ja wręcz przeciwnie,nieźle się uśmiałem i uważam że to jedna z najlepszych komedii jaką widziałem,a widziałem naprawdę wiele komedi.

ocenił(a) film na 2
Sighma

Momentami? Pierwsza połowa filmu to prawdziwa symfonia obrzydliwości, potem natomiast robi się nudno i przewidywalnie. Lubię czasami obejrzeć wulgarną amerykańską komedię ("Supersamiec - jedna z moich ulubionych), ale ten film to naprawdę wielkie przegięcie. Naprawdę rzadko wystawiam najniższą ocenę, ale niestety nie znalazłem w tym czymś niczego godnego polecenia. Według mnie strata czasu.

ocenił(a) film na 8
pugilares

jedna ze śmieszniejszych komedii od czasów Eurotrip na głowę bije wszystkie suche Kac Vegas (nie wiadomo czemu tak popularne) i inne pseudo śmieszne produkcje wypuszczone ostatnimi czasy. Ja obejrzę ten film jeszcze raz czekając na jego następcę The Best Men twórców Zgonu na Pogrzebie (tego angielskiego) pozdrawiam wszystkich których nie zraziła "kupa" i bawili się świetnie przy jego oglądaniu:D