Po komentarzach myślałam, że będzie to głupia komedia...ale muszę przyznać, że zaśmiałam sie w kinie kilka razy i to tak, że nie mogłam przestać :) polecam
Dokładnie. Zgadzam się z zebra_22. Film przyjemny. Wprawdzie nie ma w nim nic odkrywczego - motyw zamiany ciał jest znany chyba każdemu, nie raz był wykorzystywany. Na podstawie filmu można coś zrozumieć, wywnioskować, wyciągnąć morał, a mimo to zaśmiać się kilkukrotnie. Osobiście oceniam na 7/10. I nie uważam, aby obecna ocena na FilmWeb (6.7/10) była niesprawiedliwa-krzywdząca. Film jest OK, lecz nie należy do bardzo dobrych produkcji. Tylko należy oglądnąć go w całości. Podobało mi się to, że Dave docenił swoje życie, które prowadzi ze wspaniałą rodziną. A Mitch w końcu zrozumiał, gdzie popełniał błąd. Nie można szaleć przez całe życie. I nawet on, jako podrywacz, facet zaliczający tysiąc panienek na miesiąc, któremu nie brakowało niczego, o czym marzy każdy singel, nagle spostrzegł, że może otrzymać od życia coś znacznie bogatszego, co uszczęśliwi go jeszcze bardziej. Jednym słowem: Polecam. :)