Jedna z lepszych komedii jaką ostatnio widziałem! powiem szczerze, że ostatnio uśmiałem
się tak chyba na 'Druhnach'? Bateman i Reynolds potwierdzili swój talent,nie co lepiej
wypadła też '13' choć nadal uważam że raczej żadna z niej aktorka,do tego świetna
realizacja,i kilka oryginalnych scen.Polecam 7/10
dla ciebie i tobie podobnych (malolatow) komedia jest wtedy zabawna gdy jest wulgrana i prostacka?,
zreszta czego mozna wymagac od dzisiejszego maloletniego widza ktory jest karmiony ta i podobna papka;)
Dzisiaj jest Boże Narodzenie,więc rozumiem,że 'Zwierzęta' przemawiają dziś ludzkim głosem,ale na szczęście dzieje się to tylko raz w roku.
P.S. Pozdrawiam,i życzę ci kolego szybkiego powrotu do zdrowia,mam nadzieje że wkrótce ci usuną ten 'kołek'
dobra komedia, dzis ogladalem w wigilie:) jednak trzeba miec troche luzu w sobie bo nie wszyscy lubia sie smiac no lub sa starej daty i lubia tylko takie komedie w stylu sami swoi:) 8/10 za film
Fajne było w tym filmie to, że nie powielał zbyt wiele utartych schematów,twórcy umiejętnie potrafili stworzyć kilka własnych pomysłów,oczywiście nie jest to komedia dla całej rodziny,ale nikt od początku nie twierdził, że taka miała być.
bardzo fajny i smieszny film! :) Mowi o tym jak latwo zagubic sie w codziennym zyciu podążając za "marzeniami" które moga okazac się koszmarem.
Jednym slowem "uwazaj czego sobie zyczysz" i baw sie na calego :)
Koledzy,,może mama Grzesia karmiła go piersią pod nie właściwym kątem? i tu wcale nie chodzi o teorie Talesa. :)
Mi też się bardzo podobała i mojej dziewczynie, którą bardzo ciężko rozweselić.Momentami dość wulgarna, ale ogólnie bardzo fajnie się ogląda i czasem daje do myślenia.Wg mnie najlepsza komedia zaraz po Kac Vegas.Polecam!
Komedia ma być śmieszna,i taka była ta,a że nie które sceny, powiedzmy były nie co wulgarne,to należy do tego podejść elastycznie, np < scena z dziewczyną w ciąży> czy z < bliżniakami w kuchni> ...Oprócz pierwszej części Kaca,do ścisłej czołówki wrzucił bym w ostatnim czasie jeszcze: Żona na niby,Szefowie wrogowie,i np. Druhny.