Obejrzałem 3 razy POLECAM Polew na całego
Jak się nie wie co napisać to najlepiej wytknąć komuś literówkę. Twoja historia jest równie urzekająca, a filmweb jest również po to aby ktoś mógł napisać co sądzi o danym filmie więc nie wiem po co od razu taki wojownik przez kabel się robisz. Następnym razem pomyśl jak coś piszesz i zastanów się czy warto.
Co do filmu fajna komedia, warto obejrzeć jak ma się wolną chwilę.
Widać, w takim razie ty też nie wiesz co napisać, bo wytykasz mi to , że wytykam komuś literówkę. Po drugie, nie widzę, aby któryś z was poparł swoje zdanie jakimkolwiek argumentem, bo moim zdaniem dobra wypowiedź to taka, która zawiera w sobie takowe argumenty. Po trzecie,nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie ortografia jest ważna i mam gdzieś to, że tobie coś się nie podoba, dlatego swoje przemyślenia zostaw dla siebie.
Dla mnie ważne jest by zwracać się do innych z szacunkiem i kulturą.Bezpośrednie zwroty typu :TY ,CIĘ ,WAS itp piszemy wielką literą.Nie lubię czepialstwa ale sam się o to prosiłeś.Włączyć się do tematu dyskusji tylko po to by wytykać komuś błędy ortograficznie.Skąd się biorą tacy ludzie.Tak to jest jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia a odczuwa się nieodpartą chęć "pokazania siebie".
Nieodpartą chęć pokazania siebie najwyraźniej w tym momencie odczuwasz ty, a z szacunkiem zwracam się, tylko do tych osób, które na to zasługują. Po trzecie, nie widzę, aby założyciel tematu napisał coś twórczego, co można w jakiś bardziej rozbudowany sposób skomentować.
Nie lubię na film webie 2 rzeczy.Po pierwsze braku kultury i chamstwa.Po drugie wymądrzających i czepiających się osób, które nie mają tak naprawdę nic ciekawego do powiedzenia.Dlatego właśnie zareagowałam i napisałam swój komentarz.Bardzo mnie te dwa zachowania irytują."Z szacunkiem zwracam się, tylko do tych osób, które na to zasługują"-czyli my tutaj nie zasługujemy na Twój szacunek.A to niby dlaczego?Czym Ci zawiniliśmy?Przecież nas nie znasz.Uważam ,że szanować należy wszystkich do czasu aż osoby te stracą w naszych oczach ten przywilej.