PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566131}

Zamiana ciał

The Change-Up
2011
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 87061
5,0 24 krytyków
Zamiana ciał
powrót do forum filmu Zamiana ciał

dobry 7/10

ocenił(a) film na 7

może i żart nie jest wysokich lotów ale co w takim razie powiedzieć o polskich komediach...mnie generalnie mało co śmieszy a z komedii jakie weszły w 2011 ta jest moim zdaniem najlepsza ( na kac vegas 2 nie śmiałem się wogóle)

ocenił(a) film na 8
MarcoKR

absolutnie popieram wpis :) zarówno co do zamiany ciał jak i kac vegas 2

ocenił(a) film na 8
Unibet_78

zgadzam się w zupełności Jak dla mnie oczko wyżej bo 8/10 dawno się tak nie uśmiałam

ocenił(a) film na 8
lelka

też dałem 8/10

ocenił(a) film na 8
MarcoKR

Również sie zgadzam i tez na Kac Vegas 2 sie nie smialem w ogole. Pomyslec ze tutaj http://www.filmweb.pl/film/Zamiana+ciał-2011-566131/discussion/1+10,1787359 uchodzlibysmy za gimnazjalistow hłe hłe ;] 8/10

ocenił(a) film na 8
wyatt_b

heheeh gimnazjalny wiek pieeekny niestety teraz została praca a nie nauka ja mam 28 lat jeszcze ;-)
i czasem lubię obejrzeć niezobowiązujący film. Te głupie gagi śmieszą najbardziej. Daję szanse każdemu filmowi jaki oglądam (choć czasem powiem szczerze ciężko jest dotrwać do końca ;-))
P.S
Oglądaliście pirania 3D to dopiero był ubaw ten film jest takim gniotem ze zdumieniem patrzyłam na każda kolejną scenę - ale o dziwo też dotrwałam do napisów końcowych ;-)
SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ
W NOWYM ROKU teraz czekam na "Hobbita"

ocenił(a) film na 8
lelka

Gdyby to był inny portal wstawiłbym "lajka" :D Mam identyczne odczucia. Magicznego 2012 Ci życzę oraz mnóstwa filmów na ktore warto czekać :)

ocenił(a) film na 8
wyatt_b

internetowe thx ;-D