Jest moment w którym Ethan Tremblay usypia w samochodzie w tym samym momencie leci utwór.. Może zna ktoś tytuł tej piosenki bo ja już szukałam w najróżniejszy sposób i nie mogę znaleźć.;( Będę bardzo wdzięczna! :)
Już wróciłeś ze szkoły? Kanapki zjedzone?
Admini. To jest to czego dzieci neostrady najbardziej nie lubią. Ciekawe czy byłbyś szczylu taki wyszczekany gdybyś mnie spotkał. :)
alez ja cie zapraszam do Oslo po raz senty. przekonasz sie kto bedzie wyszczekany.
jest smiesznie, bo ja nie przestaje sie smiac z twojej glupoty. jesli ty masz wiecej lat niz powiedzmy 18- 19, to jestes zwyczajnym psycholem. powie ci to kazdy po przeczytaniu tego co tu wypisujesz.
Jest ci tak do śmiechu głuptasku, że jeszcze kilka postów wyżej kiedy cię ośmieszałem i robiłem sobie z ciebie jaja to bluzgałeś na prawo i lewo, aż moderator musiał twoje posty usuwać. Tak właśnie jest ci do śmiechu. :D
twoje proby zaistnienia na forum lub gdziekolwiek sa daremne. juz nie raz to pisalem. w zyciu gowno osiagnales, to teraz szukasz pocieszenia na forum. portret psychologiczny takiego gbura jest rzecza osiagalna nawet dla kogos nie majacego wiekszego pojecia o takich sprawach.
twoje dzialania bezlitosnie wypunktowuja twoja inteligencje, ale ty nie jestes w stanie tego zrozumiec. wiem, ze dalej bedziesz pisal swoje glupotki, ale prawdy nie zmienisz.
twoje dziecinne zachowanie to kolejny dowod twojej ulomnosci. bezustannie probujesz mnie obrazac i myslisz, ze ci to wychodzi. Niestety nie jestes w stanie zrobic tego w sposob cywilizowany, godny doroslego czlowieka, wiec chwytasz sie zalosnych obelg z podworka i rzucasz nimi na prawo i lewo.
zauwaz, ze ja zadko cie obrazalem w sposob w jaki ty to robisz. i ponownie osiagnalem zamierzony cel.
mowiac krotko. moge sie domyslac, ze miales kolego ciezkie dziecinstwo, ale jednego jestem pewnien. rodzice nie nauczyli cie kultury, a wiec poniesli kleske.
wszystko co napisalem jest zgodne z prawda. masz powazne problemy, ale ja nie jestem w stanie ci pomagac. :)
To co dopiero jakim trzeba być idiotą by zapraszać psychola z forum na solówkę, do tego mając trzynaście lat? To jest dopiero ośmieszanie się. :)
Ja już twój portret zarysowałem, i jak zawsze odszczekujesz się tym samym, powtarzając moje słowa w innej formie. Z twoją inteligencją jest to najlepsza taktyka. :)
Moje dziecinne zachowanie? To ty zachowujesz się jak gnojek zapraszając gościa z forum na solo i nazywając go "szejkusiem-srejkusiem". Typowy trzynastolatek. :)
Ja rzucam obelgami? Ty głuptasku, hipokryto obsmarkany, to nie mi moderator usuwał posty za prostackie i szczeniackie bluzgi, tylko tobie. :D
Wszystko co napisałeś jest stekiem bzdur i obrazem hipokryzji. To moje słowa lekko przez ciebie zmodyfikowane. Jak już wyżej wspomniałem, z twoimi możliwościami intelektualnymi, najlepsza taktyka. :)
Muszę się wtrącić do starej dyskusji i skorygować, że "LOL" jest akronimem i nie pochodzi z "języka gówniarzy", a z języka angielskiego. Oznacza "laughing out loud" i jest powszechnie używane w mailach, smsach i na czacie.
tak to wiemy i nie o to mi chodzilo. przypomnij mi kto takie cos uzywa ? wlasnie gowniarze, bo czlowiek dorosly raczej sobie na to nie pozwala.
Używam praktycznie w każdej rozmowie online ze znajomymi, ale przyznaję, że ze znajomymi z zagranicy. Z osobami poniżej 18 roku nie mam styczności za bardzo, więc nie wiem, jaka jest ich netykieta.
Za to nie widzę absolutnie problemu w używaniu znaczków - xd, xD, ;D, ;) itp. itd., bo wszystkie wyrażają śmiech.
wg mnie czlowiek dorosly nie powinien uzywac takich znakow jak xD lub LOL. Jest to dziecinne i jakos nie najlepiej swiadczy o tym z kim mam do czynienia. Czym innym wydaje mi sie znak ;) i nie widze problemu w jego uzywaniu. Mam takie zdanie, bo wielu moich znajomych puka sie w czolo kiedy widzi cos takiego. Ja tez tak mam:)