PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119847}

Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143325
4,4 27 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

Najlepiej przerwać po godzinie, potem wszystko się sypie i zaczyna się robić jakaś żałosna komedia. Jak dla mnie zajebiste sceny katastrof na początku i nakręciłem się że potem będzie na tym samym poziomie... Żałuję że dotrwałem do końca:/ Ostatnie 20min to nieporozumienie. 2012 jest przeciętny, ale na tle tego wypada dobrze:D
Chyba nie obejrze żadnego nowego filmu z Cage'm, bo widzę że już w byle gównie gra. A szkoda.

ocenił(a) film na 7
kolontaj

Film oceniłem nieco lepiej 7/10 - nie wynudziłem się, na kosmitów jako-tako dałem radę oko przymknąć i resztę nieporozumień w filmie zdzierżyłem. Większość minusów w sumie wynagrodziły mi efekty specjalne choć nie dały rady uratować filmu do końca. I tak jeszcze na marginesie jak ktoś na końcu SPOILER!!!! widział ziemię stojącą niemal obok Ziemi i niemiłosiernie ją palące tu na symulatorze: http://space.jpl.nasa.gov możecie zobaczyć sobie jak w rzeczywistości daleko jest ono od ziemi i nawet po wybraniu widoku z Merkurego (najbliżej położona od Słońca planeta)Słońce pozostaje nadal odległą żółtą plamką.

kolontaj

dokladnie, film fajny do momentu , mialem zamiar postawic 7 teraz mam ochote dac 3 wiec wyciagam srednia 5 , ost 20 min taragiedia, ...

użytkownik usunięty
kolontaj

Nie obejrzałam do końca. Znudziło mnie. Dałam 3/10, tylko za scenę z samolotem.
Straszny gniot i beznadzieja.
Podpisuję się pod wszystkim, co napisała @polishchaser1. Od siebie dodam tylko, że "Next" z Cage`m było złe, a "Zapowiedź" to jawna drwina z widza. Szkoda czasu.
Nicholas popraw się, bo schodzisz na psy.. :)