Film jest niedostępny na chwilę obecną w polskiej wersji, nie wyszły żadne napisy, ani oficjalne ani nieoficjalne.
Mogę pocieszyć tylko, że słownictwo w tym filmie nie jest szczególnie mocno wyrafinowane i można obejrzeć film rozumiejąc wszystko z angielskimi napisami nawet nie mając jakoś super bardzo opanowanego tego języka :)
To już przyzwyczajenie też że jednak zawsze są napisy i nawet jak coś się rozumie ze słyszenia to spogląda się na napisy, przynajmniej ja tak mam, a poza tym czekam na napisy polskie bo akurat mama bardzo chciała obejrzec ten film no a ona bez chocby napisów to nie da rady ;D
I tak nie rozumiem tłumaczenia tytułu, bo przewaznie jest tak ze tłumaczą wtedy gdy znajduje dystrybutora i ma wejsc do kin badz na dvd a tutaj cicho sza..
Film ma nadany polski tytuł, bo był wyświetlany na Off Camerze i zeszłorocznej edycji Transatlantyku. Niektóre z takich produkcji festiwalowych nie trafiają nigdy do kin bądź na DVD, ale w tym wypadku tak na szczęście nie będzie - film pojawił się w zapowiedziach na dvdmax.
Dzieki bardzo za informacje! Pewnie trzeba bedzie jeszcze troche poczekac az wyjdzie na dvd.