Jedynie co mi się podobało to humor-szkoda że taki rzadki. Film bardzo ale to bardzo słaby.Odradzam
... to nawet nie jest parodia... Ktoś napisał czarna komedia, a naprawde to belejaki thrillerogniot.
Jak można nagrac taki beznadziejny film. Nie szkoda kasy?
I nie uważam że jest to parodia horrorów. To jest zwykłe nieporozumienie.
padnięty telefon, który dzwoni był najlepszy.... co za żenada... 2/10 tylko za całkiem przyjemne krwawe sceny... non-stop ogromna chęć przyj*bania któremuś z bohaterów na ocknięcie... właśnie chyba ich totalna głupota to owy element komediowy...
słabiutki,2 rzeczy mi się podobały niezły humor i sceny jak ta panna lała gości:]swoją droga nawet niezła:]
wiem, ze nie powinno sie oceniac filmu, ktorego bie obejrzalo sie do konca, ale ja po prostu nie bylem w stanie. niby czarna komedia, wiec sie napalilem, bo jestem fanem gatunku. sciagnelo sie, wlaczam i dziwie sie o co chodzi. czy mam sie smiac z tych ich przyglupich tekstow, czy to tylko podpucha i zaraz sie zacznie konkretna akcja? nie polecam. na dodatek powiem, ze film sie spodobal mojemu kumplowi, ktory nie gustuje ani w czarnych komediach, ani w gore. jak mozna nie lubic martwicy, bad taste, czy slither, a lubic cottage?