Porównując filmy obu tych panów z ostatni lat to Van Damme jeszcze jakoś wypada; ZASTĘPCA jest średni i lekki, można zobaczyć. Natomiast każdy nowszy film z Seagalem jest nie do zobaczenia; także ten drugi pan śmiało może odejść na pełnoetatową emeryturkę ;)
Dokładnie Van Damme trzyma poziom filmów a Seagal kręci filmy po to by kręcić bez jakieś normy.Według mnie Van Damme jest lepszy dba o siebie i kaskaderów i dublerów nie potrzebuje jak otyły Seagal co nic dobrego już nie pokazuje od 2002 roku - chyba bo nie jestem teraz pewny
Ostatnie 2,3 jego filmy są lepsze, ale prawda jest taka że otyłość w tej branży nie pomaga. 6/10
ja tam nie przepadam za nimi ale van damme jeszcze probuje cos grac a seagal chodzi sztywno jak kolek caly film i wogole ciezko sie na to patrzy, on sie nawet nie stara
moim zdaniem dużo lepszy jest Van Damme gra o wiele lepszych filmach a Seagal przeważnie te same role
Co prawda zawsze wolałem Stefana Seagal'a ale muszę przyznać, że z filmu na film jest coraz gorzej. Ale też nie oczekujmy od 60 letniego dziadka gracji ;)
Odpisuję po prawie miesiącu, ale sprawdź sobie wiek Jackie Chan'a :) jest raptem dwa lata młodszy od Segala. Potrafił też podjąć decyzję, że jeśli chodzi o filmy akcji - odchodzi na emeryturę.
faktycznie ;) a Ty po 11 miesiącach i jakoś nie mam zamiaru Cię wyzywać - każdemu się zdarza, nie ? :) pozdrawiam.
Zgadzam się. Filmy Van Damma wciąż są dobre a niektóre nawet bardzo dobre. Co prawda Jean zrezygnował trochę z bijatyk na rzecz strzelania i wybuchów ale wciąż jest to świetne kino akcji. Co do Seagala to szkoda gadać.
Van Damme lepszy bez dwóch zdań!!! :) 6 kul, krzyżowy ogień czy zastępca, naprawdę dobre filmy!
Zróbmy małe porównanie filmów tych obu panów od 2002
Wpół do śmierci-Pasażer
Czas zesmty-Skazany na piekło
W stronę słońca-Mściciel
Nieobliczalny-Korpus weteranów,lub Zastępca
Sprawiedliwość ulicy-Aż do śmierci
Zabójczy cel-Strażnik granicy(według mnie ten pierwszy nie umywa się do drugiego)
Protektor-Uniwersalny żołnierz 3
W odwecie za śmierć-Eagle Path(nie można go obejrzeć,ale z tego co wiem jest świetny)
Najwyższy wyrok-6 kul
Z tych wyżej wymienionych z Seagalem gniotów oglądałem tylko Zabójczy cel,a z Van Dammem wszystkie,więc wy sami sobie porównajcie jak oglądaliście.
A teraz chciałbym zrobić porównanie ich filmów z dawnych lat:
Krwawy Sport-Nico
Wykonać wyrok,Lwie Serce-Wygrać ze śmiercią,Wybraniec Śmierci
Podwójne uderzenie-Szukając sprawiedliwości
Uniwersalny żołnierz-Liberator
Strażnik Czasu-Na zabójczej ziemi
Nagła Śmierć-Liberator 2
Maksimum ryzyka-Nieuchwytny
Ryzykanci-W morzu ognia
Za ciosem-Patriota
Replikant-Mroczna Dzielnica
Tymi filmami Van Damme i Seagal szli łeb w łeb,więc teraz można porównywać,które od których były lepsze.Dawajcie swoje propozycję.