Zatopieni

Submerged
2005
5,0 2,8 tys. ocen
5,0 10 1 2798
Zatopieni
powrót do forum filmu Zatopieni

"łubudubu"

ocenił(a) film na 10

Znów Seagal jest niezwyciężony. Zastanawia mnie kiedy go zabiją?, lub czy znajdzie się taki scenarzysta, który go uśmierci.

ocenił(a) film na 6
albertmax

A co powiesz o "Krytycznej Decyzji"? Z tego co pamiętam, to Seagal ginie tam w +/- 20 minucie filmu... :-)

albertmax

zgadza się. w krytycznej decyzji ginie w 1/4 filmu ;-)

ryto

Tu chodzi o ten film w którym grał również Kurt Russel? O ile dobrze pamietam Seagal zginął wypadając z bombowca Stealth czy jakoś tak :D

Gh0st

O ile sobie dobrze przypominam, w tym filmie nie była pokazana scena jego śmierci. Wniosek prosty - skoro to S. Seagal to na pewno przeżył ;)
Poza tym poczekam może na jakąś jego rolę w dramacie, albo filmie psychologicznym, czy też komedii romantycznej, a filmy akcji z jego udziałem sobie na razię odpuszczę i Wam radzę to samo:D
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
sinu6

Nie widać śmierci kolesia granego przez Seagala? A jak niby nazwać scenę (chodzi mi o Executive Decision), w której pokazana jest ludzka postać (rzekomy Seagal) wysysana z kołnierza samolotu Stealth na wysokości wielu kilometrów? Jak dla mnie, to pewna śmierć. No chyba, że miał spadochron... w co wątpię. ;)

albertmax

Oczywiście że zginął w "Krytycznej decyzji". Jak to mieli inaczej pokazać? Kamera miała za nim lecieć na Ziemię aż się rozpłaszczy jak placek? :|

Dla znudzonych rolami Seagala proponuję "Mroczną dzielnicę". Chyba jedyny film, gdzie Mr Steven jest życiowym nieudacznikiem. :)