Znów Seagal jest niezwyciężony. Zastanawia mnie kiedy go zabiją?, lub czy znajdzie się taki scenarzysta, który go uśmierci.
A co powiesz o "Krytycznej Decyzji"? Z tego co pamiętam, to Seagal ginie tam w +/- 20 minucie filmu... :-)
Tu chodzi o ten film w którym grał również Kurt Russel? O ile dobrze pamietam Seagal zginął wypadając z bombowca Stealth czy jakoś tak :D
O ile sobie dobrze przypominam, w tym filmie nie była pokazana scena jego śmierci. Wniosek prosty - skoro to S. Seagal to na pewno przeżył ;)
Poza tym poczekam może na jakąś jego rolę w dramacie, albo filmie psychologicznym, czy też komedii romantycznej, a filmy akcji z jego udziałem sobie na razię odpuszczę i Wam radzę to samo:D
Pozdrawiam.
Nie widać śmierci kolesia granego przez Seagala? A jak niby nazwać scenę (chodzi mi o Executive Decision), w której pokazana jest ludzka postać (rzekomy Seagal) wysysana z kołnierza samolotu Stealth na wysokości wielu kilometrów? Jak dla mnie, to pewna śmierć. No chyba, że miał spadochron... w co wątpię. ;)