PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477746}
3,8 1,4 tys. ocen
3,8 10 1 1441
Zderzenie ze śmiercią
powrót do forum filmu Zderzenie ze śmiercią

Generalnie cały film, ujdzie....co prawda przewidywalny a momentami śmieszny, ale sama końcówka.... mnie po prostu powaliła na łopatki.... tylko czekałam aż gościu otworzy to jedno oko i jeszcze się uśmiechnie do niej xD
I w sumie jak na takie masakryczne wydarzenia i jakby go domył z tej farby, to wyglądał całkiem nieźle...

ocenił(a) film na 5
Beatkos

Pewnie nie zamierzali kręcić drugiej części - inaczej pewnie by otworzył ;)

jaca1969

i bardzo dobrze że nie będzie drugiej części bo co by niby w niej było ;)
Gościu by wylazł spod samochodu, otworzył oczy, uśmiechnął się i dalej biegał ?

ocenił(a) film na 5
Beatkos

Widzę, że lubisz horrory, więc wiesz, że twórcy " wiele " potrafią ;))

jaca1969

Lubię, aczkolwiek teraz ciężko trafić na prawdziwy horror.... wszystko "na jedno kopyto" :P

ocenił(a) film na 5
Beatkos

He he - mam ten sam problem - chyba za dużo się tego obejrzało i człowiek stał się bardziej wymagający :)
Jak Ci się podobała " Kobieta w czerni " ?

jaca1969

Dokładnie. Tyle tego już się obejrzało..... Ale fakt faktem jest teraz bardzo dużo filmów w których "grupa turystów udaje się do lasu i ktoś zaczyna ich pomału mordować".... :/ przewidywalność.... nie lubię tego ;)
A co do "Kobiety w czerni" .... nie oglądałam :( a polecasz???

jaca1969

Dokładnie. Teraz wszędzie jest utarty schemat "grupa turystów wyrusza gdzieś i po kolei ktoś ich morduje...." :/
"Kobieta w czerni" szczerze Ci powiem że nie oglądałam jeszcze, a polecasz ?? :) no i pytanie o której wersji mówisz .... ta z 1989r. czy ostatnia z 2012r.

ocenił(a) film na 5
Beatkos

Na pewno nie w niej grupy turystów ;) i należy do filmów ,które najlepiej oglądać samemu w nocy i sluchawkach na uszach.
a " Lustra " widziałaś ?

jaca1969

Lustra, jasne ! Dla mnie bomba ! i to jest właśnie coś co lubię, trzyma w napięciu:)
Parę dni temu obejrzałam Paranormal Activity Naznaczeni...... o ile pierwsze 2 no może nawet 3 części były spoko, tak 4 i 5 jednym słowem do bani - więc jakby co to nie trać na nią czasu ;)

Beatkos

Faktycznie końcówka filmu dobra, to chyba jedna z najciekawszych scen z całości :p A ogólnie film taki lekki gniot powiedziałabym , przewidywalny trochę i nudny... stracony czas ;) Oglądałam tylko przez przypadek bo w tv leciał :P

A co do " Lustra " super film :D niedługo zabieram się za 2 część :)

ocenił(a) film na 7
Beatkos

Mi sie film podobal, za bardzo nie ma sie do czego przyczepic, od zachwytow tez jestem daleki ale zaden gniot to nie byl i wlasnie koncowka juz mialem przeczucie ze bedzie glupkowata jak we wielu tego typu filmach ze ten gosciu ozyje nagle bo czyms takim, ale koncowka akurat na plus, lepiej nie mogli zakonczyc