Jeden z najgorszych filmów jakie oglądnąłem w życiu(
W tym filmie nie było nic przyzwoitego. Mało śmieszny, działa na schematach z filmów które już powstały.
Dno. Mogę dać 1-2/10
I śmieszą mnie ludzie którzy dają byle czemu 10. Jeżeli nie potrafisz oceniać to nie oceniaj.
Sam nie potrafisz oceniac I nie daje byle czemu 10 przyjemnie sie ogladało ten film ... był taki inny od wszystkich Wiec jesli ty masz dawac 1 lub 2 to tez nie oceniaj;/
Kiepska komedia, prawie w ogóle nie śmieszna , a na taką tematykę to już za późno, mogli się o wiele bardziej postarać.
10 ta dziewczyna prawie wszystko ocenia na 10
ten film był kiepski i tak sadzi wiekszośc wiec
nie sprzeczaj się bo nie masz szans
Film jest kierowany do widowni 7-13 lat i dla tej widowni jest śmieszny, wspaniały oraz pełen zwrotów akcji, kto tego nie rozumie i nie potrafi oceniać z dystansem i sensem w ogóle nie powinien brać udziału w żadnym konkursie rankingów.
Bo to familijny gniot, a Ty rozdawając 10 na prawo i lewo kompromitujesz się tylko. Nie masz pojęcia o kinie.Usuń konto, tak będzię najlepiej.
Familijny ? To solidne kino akcji w stylu filmów z lat 80/90. Może John McClane nie jest już tym Johnem McClane'em co kiedyś, ale mając na uwadze to, że aktualnie nie robi się już za dużo tego typu filmów, to jednak trzeba to docenić, że niektórzy próbują wskrzesić ten gatunek. Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych filmów akcji, które powstały w przeciągu ostatnich kilku lat.